Cornerstones Media

Online starthulp

hero

Samen sterk in de COVID-19 coronacrisis

De coronacrisis treft ons allemaal en zet ons voor grote uitdagingen. We kunnen deze onzekere tijden alleen doorkomen als we elkaar helpen. 

Daarom slaan wij samen met Shopware, Mollie en Hipex de handen ineen om degenen die economisch het hardst getroffen worden, namelijk kleine en middelgrote lokale bedrijven, een handje te helpen.

Geen half platform met een paar functies, maar direct een complete webshop ervaring. Wij helpen je van a tot z. Zo kan je gelijk online verkopen met een volwaardige webshop, die na 6 maanden gewoon weer gesloten kan worden.. of je kiest ervoor om dit succesvolle platform verder in te zetten voor je onderneming. De keuze is geheel aan jou. Slim toch! 

shopwarelogo-trans
mollielogo-trans
hipexlogo-trans

Wat bieden we aan

Met dit initiatief bieden we ondernemers een gratis starterskit om een online winkelomgeving op te zetten, waarmee inkomsten die in fysieke winkels worden misgelopen gecompenseerd kunnen worden.

  • 6 maanden gratis Shopware Pro Edition
  • 6 maanden gratis Hosting van Hippex
  • Gratis €5.000 transactievolume van Mollie
  • 3 uur gratis support van door jou gekozen bureau

Kost mij dit geld?

De eerste 6 maanden is geheel gratis. Met deze actie willen we ondernemers de mogelijkheid bieden om snel van offline naar online business te switchen.

Voor wie bedoeld

Deze actie is bedoeld voor ondernemers die hard zijn getroffen door de coronacrisis. 

Veelgestelde vragen

Bijvoorbeeld wat gebeurt er als ik mijn webshop ook na de gratis proefperiode van 6 maanden wil gebruiken?

Alle antwoorden