Wij zijn een full-service mediabureau uit Hardenberg

Wij van Cornerstones gaan voor het hoogst haalbare kwaliteitsniveau en helpen u met een slimme budgetverdeling. Zo houdt u een voorsprong op uw concullega´s en maakt u het verschil binnen uw markt. Hoe? Niet omdat we het wiel opnieuw uitvinden, maar met onze expertise laten we het wiel wel sneller draaien. Waar het kan maken we gebruik van bestaande bouwblokken van topkwaliteit. Maatwerk is uiteraard niet in alle gevallen noodzakelijk. Zodoende houdt u ook nog budget over voor bijvoorbeeld marketing. Met een mix van onze 4 pijlers gaan wij altijd voor succes!

Focus op onze specialismen

Het willen samenbrengen van onze specialismen is de reden van het ontstaan van Cornerstones Media. Succesvolle individuen met passie en kennis, elk op hun vakgebied, zoekende naar andere branchegenoten om zo het product naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben daarom onze krachten gebundeld en onder een dak gebracht om zo onze klanten full-service ondersteuning te kunnen bieden.

Monumentaal pand als kantoor

Centraal in het hartje van Hardenberg, het prachtige monumentale pand aan de Voorstraat en voorheen het postkantoor, is waar wij ons werk met passie uitoefenen. Hier hebben wij een informele sfeer gecreëerd zodat iedereen zich direct thuis voelt. Hier bouwen wij tezamen met onze partners aan een duurzame relatie met onze opdrachtgevers, met altijd een helder doel voor ogen.

Samenwerken?

We bespreken graag de mogelijkheden met betrekking tot uw project. Maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking, vraag een offerte aan of bel voor meer informatie.

Wij werken met o.a. deze tools