Branding voor jouw onderneming en website

Branding is een overkoepelend marketing woord voor het onder de aandacht brengen van het logo, merk- en/of bedrijfsnaam. Het waarde geven aan en het werken aan jouw merk voor betere bekendheid.

Een onderdeel van branding is bijvoorbeeld promotieartikelen (wat onze klant Supreme oa levert, hiervoor realiseerde wij hun Shopware webshop) zijn zoals pennen, bekers, kleding, mondkapjes en relatiegeschenken. 

Ook kan je denken aan het uitdragen van je merk/bedrijf in de vorm van reclame op tv of radio. Naast promotie en het uitdragen van, kunnen jouw klanten een vorm van branding zijn. Brand ambassadors of wel je trouwe fans geven weer waarde aan je merk.

Zorg er dus altijd voor dat je alle onderdelen van het neerzetten van jouw product, bedrijf en naam goed inzet. Wij helpen je hier graag mee!
 

Met branding helpen wij jou graag

Wij gaan met jou het creatieve proces in om een complete look&feel neer te zetten. Met behulp van deze nieuwe uitstraling kunnen wij advies aandragen om deze nieuwe identiteit te vertalen naar alle andere uitingen, zowel online als offline. Denk hierbij aan visitekaartjes, briefpapier, kleding, bestickering, reclameborden en meer!

Wij zetten de basis neer met de bedoeling dat je een consistent geheel krijgt aangedragen, voor een optimale huisstijlbeheersing.