Autobedrijf Tjeerdsma

Autobedrijf Tjeerdsma

Toen autobedrijf Tjeerdsma plannen had om autobedrijf van het jaar te worden, werden wij benadert om ervoor te zorgen dat het onderdeel online in de pocket zou zijn. Met de wens om hun verouderde website nieuw leven in te blazen, met een nieuwe uitstraling en focus op hun speerpunten, gingen wij graag aan de slag. Wij zijn de uitdaging aangegaan om samen te werken aan hét online autoverkoop portaal!

Het Shopware platform

Gebruiksvriendelijk CMS

Met een nieuw ontwerp werd de basis neergezet voor hun nieuwe website. Een online kanaal waar al hun diensten uitgelicht diende te worden, met een extra uniek bouwblok, waar hun occasion aanbod automatisch op de site zou moeten komen.

Visueel zelf in te richten

Autobedrijf van het jaar

Het was dan ook geen verrassing toen Tjeerdsma het bericht kreeg dat zij met op ruime afstand met de concurrentie, winnaar waren geworden. Wij konden enkel trots zijn met zo’n ambitieuze klant!

Zoeken en gevonden worden

Oocasions bouwblok

Wij hebben een systeem ontwikkelt waar autobedrijven heel eenvoudig hun systeem kunnen koppelen met maatwerk software voor het occasion aanbod.

Deze wordt vervolgens op een aantrekkelijke en informatieve manier op de site weergegeven.

Producten aanbod

Occasion aanbod

Alle informatie over de ocassion wordt overzichtelijk weergegeven, zonder dat Tjeerdsma hier iets voor moet doen. Het aanbod is gekoppeld met het contact / formulier systeem in het CMS. Alle nodige informatie komt bij de juiste persoon terecht. Een perfect middel om het ocassion aanbod te tonen!

Professionele fotoshoot

Professionele fotoshoot

Om de nieuwe website kracht bij te zetten, hadden wij geadviseert om onze partner voor fotografie in te zetten. Dit resulteerde in prachtige foto’s van het pand, het personeel en alle diensten.

Ook werd onze Google Business partner ingezet om een virtual tour te maken, welke ook direct gekoppelt is met google streetview!

Met Cornerstones als partner worden wij volledig ontzorgt voor wat betreft onze media. Ze zijn goed in hun werk, en daardoor kunnen wij ons richten op het werk waar wij goed in zijn.
Tjeerd Tjeerdsma
Tjeerd Tjeerdsma

www.autobedrijftjeerdsma.nl

Gerealiseerd voor
Autobedrijf Tjeerdsma

Ontwerpen website
Realisatie techniek
Occasions module
Professionele fotoshoot
Campagne banners