Kemerink Tuintrends

Kemerink Tuintrends

Kemerink Tuintrends is uw online tuinwinkel met alles voor het buitenleven. Wij werden via een bestaande klant bij Kemerink onder de aandacht gebracht. Na een goede kickoff en brainstom sessie zijn wij al snel aan de slag gegaan om alles in kaart te brengen wat nodig was, om samen een mooi nieuwe online platform te realiseren. Het oude platform, met Magento als basis, draaide op verouderde software en voldeed niet meer aan de groeiplannen en ambities van Kemerink.

Het Shopware platform

Het Shopware platform

Als Shopware business partner was het al snel duidelijk dat het nieuwe platform opgebouwd zou worden met behulp van Shopware. Dankzij de uitstekende basis en het flexibele template systeem heeft Kemerink gelijk een goede basis om actiematig de webshop aan te passen zonder tussenkomst van een bouwer nog marketeer.

Visueel zelf in te richten

Visueel zelf in te richten

Tijdens het ontwerp en bij de ontwikkeling hebben wij rekening gehouden met de wensen van de klant, o.a. het eenvoudig zelf kunnen beheren van de visuals en banners, om zo snel eenvoudig campagnes te draaien en product pagina’s te optimaliseren.

Alle elementen op de homepagina zijn door Kemerink zelf in te delen, in te richten en te publiceren. Zowel de marketeer als de eigenaar kunnen zo, o.b.v. statistieken uit het beheer, de gehele shop optimaliseren.

Zoeken en gevonden worden

Zoeken en gevonden worden

Dankzij het uitgebreide en vooral slimme systeem wat standaard in Shopware zit, kan de bezoeker snel en gemakkelijk het product vinden die hij of zij zoekt.

Duidelijke navigatie en overzichtelijke structuur was een focuspunt binnen Cornerstones voor de realisatie van de nieuwe webshop.

Producten aanbod

Producten aanbod

Met een groot aanbod van diverse leveranciers, was een slimme koppeling noodzakelijk. Alle producten met de diverse opties/mogelijkheden werden met Shopware gekoppeld.

Met focus op compleetheid en het informeren van de bezoeker, werd de detailpagina ingericht. Toegankelijk, informatief en conversieverhogend.

Alt tekst

ERP systeem integratie

Na oplevering werd het systeem doorlopen en hebben samen met de klant nieuwe modules geïntroduceerd, zoals het ERP pakket, Pickware. De klant beheert nu alle producten in het magazijn gekoppeld met hun shopware webshop!

Marketing voucher

Marketing voucher

Naast online adverteren werden er ook vouchers ontwikkelt om zo bestaande en nieuwe klanten naar de shop te krijgen. Samen met de marktingpartner werden ideeën bedacht en uitgevoerd. Zo werden al onze pijlers ingezet!

Na een intensieve periode van voorbereiding zijn wij tot een prachtig eind resultaat gekomen. De vernieuwde webshop geeft ons veel doorgroei mogelijkheden.
Robbert Kemerink
Robbert Kemerink

www.kemerinktuintrends.nl

Gerealiseerd voor
Kemerink Tuintrends

Logo ontwerp
Ontwerpen webshop
Shop ontwikkeling
Voorraad koppelingen