KSH kantoorspecialist

KSH kantoorspecialist

Via onze partner kwamen wij onder de aandacht bij KSH. KSH heeft een ruim assortiment aan o.a. bureaustoelen, vergaderstoelen, kantoorstoelen, bureaus, zit-stabureaus en opbergkasten. Voor al uw kantoormeubelen kunt u dan ook bij hun terecht. Ze hadden een verouderde webshop welke toe was aan vernieuwing en waren er wensen voor toevoegingen, welke bij de vorige bouwer toch aanzienlijk veel kosten met zich meebracht.

Er waren eerst twijfels of het wel slim was om over te gaan op een nieuwe webshop, wat geheel begrijpelijk is...

  • Zal mijn webshop beter zijn?
  • Zak ik niet bij de zoekmachines?
  • Dalen de bestellingen/bezoeken niet?
  • Is straks al mijn harde werk voor niets?

Gelukkig vangen wij alle twijfels af en zorgen wij voor een optimale en probleemloze transitie. Alle klanten welke zijn overgestapt op Shopware bij ons kunnen dit beamen! Dus geen zorgen.

Resume; Met de wens voor een fris en nieuwe webshop icm de nieuwe technische eisen, gingen wij met elkander om tafel. Spoiler; Inmiddels heeft KSH een omzetgroei van 35% geboekt.

Een Shopware webshop

Een Shopware webshop

Gedurende ons gesprek werd al snel duidelijk dat wij ons webshop bouwblok Shopware konden inzetten om aan alle wensen en eisen te voldoen.

Een snelle webshop met een origineel ontwerp, unieke koppelingen met leveranciers en geoptimaliseerd voor zowel zoekmachines als de eindgebruiker.

4 producten in 1

4 producten in 1

Naast Meubilair, kantoormachines, kantoorartikelen is KSH ook het gezicht van Hardenberg dankzij hun zakelijke post service punt. Alle onderdelen duidelijk maar onder 1 vlag ondergebracht.

Dankzij de unieke en geoptimaliseerde basis kan de Shopware webshop alle aanvragen aan en ook nog eens super snel.

Maatwerk oplossingen

Maatwerk oplossingen

Producten zijn met diverse onderdelen samen te stellen. Denk hierbij aan stoelbekleding, met een specifieke armleuning, zonder wielen en met steun. Elk product heeft zijn eigen url en is gemakkelijk te vinden en samen te stellen.

Dankzij de flexibiliteit van Shopware en de kennis binnen Cornerstones is dit allemaal te realiseren.

Overzichtelijk

Overzichtelijk

Met de slimme tooling in de Core van Shopware, worden de producten mooi en overzichtelijk getoond. Door de extra toevoeging van labellen kan KSH extra dimensie geven aan diverse producten om deze uit te lichten en onder de aandacht te brengen.

Allemaal vanuit de backend en zonder tussenkomst van de bouwer nog marketeer. Slim, eenvoudig en gebruiksvriendelijk!

Abonnement functionaliteit

Abonnement functionaliteit

Naast een unieke koppeling met leveranciers, werd ook het abonnement systeem geintroduceert in de webshop. Klanten kunnen nu eenvoudig een product huren, ipv kopen.

KSH kan eenvoudig abonnementen aanmaken en beheren om zo het aanbod nog aantrekkelijker voor de klant te maken.

Er waren eerst twijfels of het wel slim was om over te gaan op een nieuwe webshop. Gelukkig waren al mijn zorgen ongegrond en was mijn nieuwe shop direct rendabel! Blij met de specialisten van Cornerstones.
Wilco Hennink
Wilco Hennink

www.ksh.nl

Gerealiseerd voor
KSH Kantoor Specialisten

Uniek ontwerp
Shopware integratie
Shop ontwikkeling
Voorraad koppelingen
Maatwerk