Channable

Je webshop producten online op de markt brengen
channable-logo

Maximaliseer de online zichtbaarheid

Channable is een tool om je productfeeds op één plaats aan te maken en te beheren. Het biedt oa oplossingen voor meer zichtbaarheid en slimmere advertentiecampagnes. 

Hiermee kan je als shop eigenaar jouw feeds maken, optimaliseren en exporteren naar een groot aantal vergelijkingswebsites, aangesloten platforms en marktplaatsen. 
channable-dashboard-bouwblok

Channable biedt ook een PPC-tool, Pay-per-click, waarmee jij als beheerder of via je marketingbureau advertenties kunt maken met dynamische variabelen op basis van de feeds. 

Daarnaast biedt het een analysedashboard om de prestaties op verschillende platforms bij te houden.

Door het proces van filteren, verrijken en optimaliseren van productgegevens te automatiseren kan jij samen met Channable efficient verkopen.

channable-bouwblok-cornerstones

 Channable bevat ook functies zoals;

  • marktplaats integratie
  • abonnementenbeheer
  • hulpprogramma's voor zoekwoordenonderzoek
  • integratie van leaddatabase
  • AB-testen
  • API koppeling
  • campagneanalyse en campagnebeheer. 
shopware6-folders
Ook weten hoe wij Channable icm Shopware voor jou kunnen inzetten?

Ga met ons in gesprek en wij vertellen je graag over de mogelijkheden van Google Cloud in combinatie met jouw online platform. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Neem contact met ons op
Bekijk andere bouwblokken

De combinatie met andere bouwblokken maakt dat Channable een essentieel onderdeel is van onze winnende formule.

Alumio

Alumio geeft je de mogelijkheid om systemen naadloos met elkaar te integreren. koppel met jouw ERP, PIM of CRM. Met behulp van Alumio kan je die connecties leggen.

Deployteq

Koppel met Deployteq, alles wat je nodig hebt voor succesvolle marketing automation. Maak eenvoudig campagnes, landingspagina’s, profielen en dashboards.

Google Cloud

Onze schaalbare en betrouwbare hosting oplossingen die op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klantprojecten.

Mollie

Koppeling met betaaldienst Mollie. Als ‘Recommended by Shopware’ App zorgen wij ervoor dat deze integratie optimaal is ingesteld.

Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale online klantervaring voor de bezoeker van jouw webshop.

OnePage checkout

Vergemakkelijk het bestel proces voor de bezoeker. Toon alle benodigde informatie en formulieren in één overzichtelijk geheel. Verhoog conversie en maak de klant blij.