Shopware webshop specialist van Nederland

Wij hebben gekozen voor een onderdeel in ons arsenaal met meer dan 20 jaar ervaring. Shopware is een geduchte speler in de webshop wereld. Met de focus op emotie, gebruiksgemak en marketing maakt Shopware het beste webshop bouwblok waar Cornerstones met zekerheid verder op kan bouwen.

Hierbij starten we met een basis welke op elk scherm goed wordt weergegeven van productoverzicht, product detail, winkelwagen tot bestelafhandeling. Shopware is een systeem waar over nagedacht is, waarbinnen de beste ervaring voor de eindgebruiker wordt gewaarborgd. Hiermee worden optimale prestaties en verkopen gerealiseerd.

Wat is Shopware?

Shopware is een open source e-commerce platform uit Duitsland waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale klantervaring voor de bezoeker van jouw website. Shopware bestaat sinds 2000 en beschikt inmiddels over ruim 100.000 tevreden klanten. Door het belang van het bieden van een gepersonaliseerde shopping ervaring voldoet Shopware ook aan de hoogste technologische en design eisen, waardoor de hoge kwaliteit van dit e-commerce platform dagelijks wordt gewaarborgd.  

Shopware E-commerce platform

Voordelen van hét beste open source E-commerce platform

Werken met een Shopware CMS brengt een aantal voordelen met zich mee voor jouw webshops. Zo beschikt Shopware over een duidelijke interface, intuïtieve navigatie, uitstekende gebruikerservaring en consistent ontwerp. De nieuwe administratiefunctie vermijdt opzettelijk complexiteit, zodat je je kunt concentreren op wat voor jouw het belangrijkste is, het verkopen via de webshop. Hierdoor voel je je vanaf dag één thuis in de administratie. 

Shopware 6 – De nieuwste versie binnen Shopware

Meer flexibiliteit en minder complexiteit op basis van één technologische optimalisatie. Dit zijn de woorden die Shopware 6 volgens ons het beste omschrijven. 

Met Shopware 6 kun jij als webshop eigenaar nog meer controle krijgen over jouw volledige business. Middels Shopware 6 is het namelijk mogelijk om meer effectieve workflows te implementeren, die jouw kosten, middelen en tijd besparen terwijl jij jouw webshops optimaliseert. 

Dit kun je realiseren door gebruik te maken van de zogeheten flow builder. Met de flow builder kun je individuele processen heel gericht in kaart brengen. Op basis van de data die hier uit voortvloeit kun je deze processen weer optimaliseren, wat uiteindelijk moet leiden tot betere prestaties binnen jouw webshop. 

Een ander voordeel van deze versie is dat Shopware 6 API first is. Dat betekent dat alle data verzamelt wordt rechtstreeks via een API wordt verzonden naar third-party systems. Hiermee kun jij heel eenvoudig grote hoeveelheden data importeren en exporteren.

Download de Shopware 6 brochure

Wil jij graag meer weten over Shopware 6? Lees dan op je eigen gemak, eventueel offline, de gratis Shopware 6 brochure, of lees bijvoorbeeld alles over de Shopware 6 Shopping experiences. Mocht je na aanleiding van de brochure nog vragen hebben? Schroom dan niet op contact met ons op te nemen. Onze gecertificeerde Shopware specialisten staan jou graag te woord!

EN-Shopping-Experiences_TextEdit_190507

Neem het roer in eigen handen

Met winkelervaringen kan je een uniforme winkelervaring creëren op alle kanalen, ongeacht de inhoud of het eindapparaat. Voor de winkeleigenaar is het creëren van winkelervaringen intuïtief en vereist geen affiniteit met ontwerp of voorafgaande technische kennis.

EN-Storefront_Detail-191004

Shopware zit vol met handige zoekmachine optimalisatie tools. Rich snippets, breadcrumbs, meta en canonical tags, je shop is standaard ingericht om optimaal te presteren voor oa organische zoekresultaten.

EN-Promotions_Detail_General-20190507

Alle populaire marketingtools zijn eenvoudig te beheren in de administratie en kunnen per verkoopkanaal individueel worden geactiveerd. Maximale inzet van de marketing activiteiten dankzij zeer flexibele functionaliteiten.

Klantcase-CESeasy
supreme-screen01
hak4t-goedlicht_werk-cornerstones

Gecertificeerd Shopware partner

Vanaf de start in Nederland zijn wij officieel business partner van Shopware. Dit betekent dat wij bij Cornerstones alle kennis, vaardigheden en vertrouwen in huis hebben om jouw e-commerce partner te zijn. Onze specialisten hebben diverse certificaten van Shopware in ons bezit, die enkel te behalen zijn op het moment dat je alle vaardigheden van Shopware bezit.

Aangezien wij zijn getraind met en door Shopware experts kunnen wij stellen dat wij inmiddels ook experts zijn!

Veelgestelde vragen

Shopware is een open source e-commerce platform en bestaat al sinds 2000. Het betreft een uitermate flexibel webshop systeem welke je kan vergelijken met andere bekende systemen zoals Magento en Woo-Commerce. Echter door de focus van Shopware door volledig in te zetten op de beste gebruikerservaring, beleving en gebruiksgemak, maakt dat Shopware (6) hét platform is om in te zetten voor onze klanten.

Met het CMS van Shopware maak je eenvoudig mooie visuele content- of landingspagina's met het ingebouwde drag-and-drop systeem. Het biedt een combinatie van de beste webshop en de mooiste website functies om in een handomdraai zelf content pagina's te maken. Dit alles zonder dat daar extra technische ondersteuning voor nodig is.

Daarnaast is het ontwikkeld op een zeer flexibel en snel framework wat de snelheid (vooral voor zoekmachines) ten goede komt!

Meerdere webshops? Beheer alles in 1 centraal CMS. Geen aparte omgevingen of problemen met rechten voor meerdere medewerkers. Beheer en verdeel.

Door de flexibiliteit van Shopware kunnen wij als digitale partner bijna alles realiseren wat onze klanten wensen. Geen beperkingen op grafisch en technisch gebied. Wij bouwen met Shopware wat onze klant voor ogen heeft.

Shopware 6 is het huidige E-Commerce platform van Shopware, de opvolger van het alom geprezen Shopware 5. Met de kennis en ervaring opgedaan met Shopware 5 hebben de ontwikkelaars met Shopware 6 de lat wederom zeer hoog gelegd; technisch, grafisch, in gebruik en in beheer zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig mogelijk! 

Shopware is 100% open source.

Wij hebben bij het kiezen van ons in te zetten E-Commerce systeem goed onderzoek gedaan naar alle mogelijkheden. Wij willen uiteraard de beste bouwblokken aan onze klanten voorleggen. Wij hebben dan ook getest met Magento, Woo-Commerce, lightspeed en ook Shopify. Zodoende hebben wij alle voor- en nadelen per systeem met elkaar kunnen vergeleken. 

Elke keer weer kwamen wij terug bij Shopware als het meest prettige en complete pakket om mee te ontwikkelen. Dankzij die solide Symfony fundering, het gemak waarmee wij content konden aanmaken, beheren en realiseren was voor ons de doorslaggevende factor. 

Shopware legt ons geen beperkingen op. Grafisch en technisch. Dankzij Shopware kunnen wij met een relatief korte ontwikkeltijd hét platform realiseren wat onze klant verwacht. Wat voldoet aan alle harde eisen op gebied van het hedendaagse internet.

Wil je graag meer weten? Gratis advies document!

Eén van de belangrijkste onderdelen van samenwerken is dat beide bedrijven op één lijn zitten. Daarom start Cornerstones altijd met een 'technisch praatstuk'. In zo'n document schrijven wij nauwkeurig het plan uit. Dit document bespreken we en passen we weer aan naar wens. Dit is geheel vrijblijvend. Hierdoor komen beide partijen niet voor vervelende verrassingen te staan en kunnen wij een gepast voorstel opleveren. 

Wil jij ook graag meer informatie over Shopware en eventueel starten met een gratis technisch praatstuk? Vul dan je gegevens in en wij nemen spoedig contact op!