Shopware E-Commerce

Een online platform ontwikkelen doen we samen

Nederlandse Shopware webshop specialist

Wij hebben gekozen voor een onderdeel in ons arsenaal met meer dan 20 jaar ervaring. Shopware is een geduchte speler in de webshop wereld. De focus op emotie, veel gebruiksgemak, performance en marketing maakt Shopware het beste webshop bouwblok waar Cornerstones met veel zekerheid verder op kan bouwen.

Shopware is een systeem waar over nagedacht is, waarbinnen de beste ervaring voor de eindgebruiker wordt gewaarborgd. Hiermee worden optimale prestaties, verkopen en performance gerealiseerd aan de hand van uitgebreide features. We starten met een basis welke op elk scherm goed wordt weergegeven van productoverzicht, product detail, winkelwagen tot bestelafhandeling. 

Shopware6-Badge

Wat is Shopware?

Shopware is een open source e-commerce platform uit Duitsland waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale online klantervaring voor de bezoeker van jouw webshop. Dit e-commerce platform bestaat sinds 2000 en beschikt inmiddels over ruim 100.000+ tevreden klanten. Door het belang van het bieden van een gepersonaliseerde online shopping ervaring voldoet dit CMS ook aan de hoogste technologische en design eisen, waardoor de hoge kwaliteit en performance van dit e-commerce platform dagelijks wordt gewaarborgd.

shopware-cirkel

Voordelen van hét beste open source E-commerce platform

Werken met Shopware brengt veel features & voordelen met zich mee voor jouw webshop. Zo beschikt dit CMS over een duidelijke interface, intuïtieve navigatie, uitstekende online gebruikerservaring, consistent ontwerp en e-commerce gerichte oplossingen. 

De nieuwe administratiefunctie vermijdt opzettelijk complexiteit, zodat je je kunt concentreren op wat voor jouw het belangrijkste is, het verkopen via de webshop. Hierdoor voel je je vanaf dag één thuis in de administratie. 

Shopware 6 – De nieuwste versie binnen Shopware

Veel meer flexibiliteit, oplossingen, support en minder complexiteit op basis van één technologische optimalisatie. Dit zijn de woorden die Shopware 6 volgens ons het beste omschrijven. 

Met deze nieuwe versie kun jij als webshop eigenaar nog meer controle krijgen over jouw volledige online business en performance. Het is namelijk mogelijk om meer effectieve workflows te implementeren, die jouw kosten, middelen en tijd besparen terwijl jij jouw webshops optimaliseert. 

Dit kun je realiseren door gebruik te maken van de zogeheten flow builder. Met de flow builder kun je de individuele processen die jij wilt heel gericht in kaart brengen. Op basis van de data die hier uit voortvloeit kun je deze processen weer optimaliseren en koppelen, wat uiteindelijk moet leiden tot betere prestaties binnen jouw webshop. 

Lichtgewicht en snelle shop
Werkt perfect op alle eindapparaten
Lagere kosten & eenvoudig in gebruik
maken van uw eigen aangepaste thema's
Duidelijke productpresentatie
Talrijke sorteer mogelijkheden
eenvoudig verwerkt in de administratie
intuitieve & slimme fundering

Een ander voordeel van deze versie is dat deze API first is. Dat betekent dat alle data verzamelt wordt rechtstreeks via een API integratie wordt verzonden naar third-party systems. Hiermee kun jij heel eenvoudig grote hoeveelheden data importeren en exporteren. In de CMS en e-commerce wereld worden dit soort integraties ook wel “headless” oplossingen genoemd. 

Bij een headless CMS systeem zijn de zogeheten “front end” en “back end” namelijk van elkaar gescheiden. Aanpassingen die je dus binnen de front end doet worden niet opgepakt door de back end, en andersom. De API integratie zorgt ervoor dat je deze dus met elkaar kunt koppelen.

shopware6-folders
Download de brochure

Wil jij graag meer weten over Shopware 6 en de bijbehorende features? Lees dan op je eigen gemak, eventueel offline, de online gratis Shopware 6 brochure, of lees bijvoorbeeld alles over de Shopping experiences. 

Mocht je na aanleiding van de brochure nog vragen hebben? Schroom dan niet op contact met ons op te nemen. Onze gecertificeerde Shopware specialisten staan jou graag te woord! Voor meer informatie kun je overigens ook terecht op ons Kenniscentrum!

Download de brochure

Neem het roer in eigen handen

Met online winkelervaringen kan je een uniforme winkelervaring creëren op alle kanalen, ongeacht de inhoud of het eindapparaat. Voor de winkeleigenaar is het creëren van winkelervaringen intuïtief en vereist geen affiniteit met ontwerp of voorafgaande technische kennis.
 

Bekijk een korte uitleg video
shopware6-editor

Shopware zit vol met handige zoekmachine optimalisatie tools. Rich snippets, breadcrumbs, meta en canonical tags, je webshop is standaard ingericht om optimaal te presteren voor oa organische zoekresultaten.
 

shopware-saleschanels-socials

Alle populaire marketingtools zijn eenvoudig te beheren in de administratie en kunnen per verkoopkanaal individueel worden geactiveerd. Maximale inzet van de marketing activiteiten dankzij zeer flexibele functionaliteiten en support.

Gecertificeerd Shopware partner

Vanaf de start in Nederland zijn wij officieel business partners van Shopware. Inmiddels zijn wij ook Shopware Bronze Partner. Dit betekent dat wij bij Cornerstones alle kennis, vaardigheden, support en vertrouwen in huis hebben om jouw e-commerce partner te zijn. Onze specialisten hebben diverse certificaten van Shopware in ons bezit, die enkel te behalen zijn op het moment dat je alle vaardigheden van Shopware bezit.

Aangezien wij zijn getraind met en door Shopware experts kunnen wij stellen dat wij inmiddels ook experts zijn!

bronze-partner-shopware
Slimme bouwblokken

Dit zijn diverse bouwblokken die wij voor Shopware projecten inzetten. Samen met de klant definieren wij hiermee de beste fundering.

Alumio

Alumio geeft je de mogelijkheid om systemen naadloos met elkaar te integreren. koppel met jouw ERP, PIM of CRM. Met behulp van Alumio kan je die connecties leggen.

Channable

De alles-in-één tool voor het optimaliseren van datafeeds, productvermeldingen voor marktplaatsen

Deployteq

Koppel met Deployteq, alles wat je nodig hebt voor succesvolle marketing automation. Maak eenvoudig campagnes, landingspagina’s, profielen en dashboards.

FAQ Manager

Maak eenvoudig vragen met antwoorden aan en categoriseer deze in verschillende pagina's. Zo maak je een overzichtelijk hulpmiddel voor je bezoekers

Google Cloud

Onze schaalbare en betrouwbare hosting oplossingen die op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klantprojecten.

Mollie

Koppeling met betaaldienst Mollie. Als ‘Recommended by Shopware’ App zorgen wij ervoor dat deze integratie optimaal is ingesteld.

Nieuws en blog

Tools voor de marketeers. Publiceren van nieuwsberichten en blog berichten voor het informeren en interactie met de bezoeker stimuleren.

Offerte systeem

Laat bezoekers hun producten in een lijst samenstellen en deze versturen. Zo kan je klanten specifiek bedienen met unieke prijzen en offertes. Gemakkelijk en snel binnen Shopware.

Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale online klantervaring voor de bezoeker van jouw webshop.

OnePage checkout

Vergemakkelijk het bestel proces voor de bezoeker. Toon alle benodigde informatie en formulieren in één overzichtelijk geheel. Verhoog conversie en maak de klant blij.

Vergelijker

Met deze maatwerk oplossing kan de bezoeker eenvoudig producten vergelijken met elkaar. Ook is dit verwerkt op de productdetail voor up- en cross-sell mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Shopware is een open source e-commerce platform en bestaat al sinds 2000. Het betreft een uitermate flexibel webshop systeem welke je kan vergelijken met andere bekende systemen zoals Magento en Woo-Commerce. Echter door de focus van Shopware door volledig in te zetten op de beste gebruikerservaring, beleving en gebruiksgemak, maakt dat Shopware (6) hét platform is om in te zetten voor onze klanten.

Met het CMS van Shopware maak je eenvoudig mooie visuele content- of landingspagina's met het ingebouwde drag-and-drop systeem. Het biedt een combinatie van de beste webshop en de mooiste website functies om in een handomdraai zelf content pagina's te maken. Dit alles zonder dat daar extra technische ondersteuning voor nodig is.

Daarnaast is het ontwikkeld op een zeer flexibel en snel framework wat de snelheid (vooral voor zoekmachines) ten goede komt!

Meerdere webshops? Beheer alles in 1 centraal CMS. Geen aparte omgevingen of problemen met rechten voor meerdere medewerkers. Beheer en verdeel.

Door de flexibiliteit van Shopware kunnen wij als digitale partner bijna alles realiseren wat onze klanten wensen. Geen beperkingen op grafisch en technisch gebied. Wij bouwen met Shopware wat onze klant voor ogen heeft.

Shopware 6 is het huidige E-Commerce platform van Shopware, de opvolger van het alom geprezen Shopware 5. Met de kennis en ervaring opgedaan met Shopware 5 hebben de ontwikkelaars met Shopware 6 de lat wederom zeer hoog gelegd; technisch, grafisch, in gebruik en in beheer zo gebruiksvriendelijk en eenvoudig mogelijk! 

Shopware is 100% open source.

Wij hebben bij het kiezen van ons in te zetten E-Commerce systeem goed onderzoek gedaan naar alle mogelijkheden. Wij willen uiteraard de beste bouwblokken aan onze klanten voorleggen. Wij hebben dan ook getest met Magento, Woo-Commerce, lightspeed en ook Shopify. Zodoende hebben wij alle voor- en nadelen per systeem met elkaar kunnen vergeleken. 

Elke keer weer kwamen wij terug bij Shopware als het meest prettige en complete pakket om mee te ontwikkelen. Dankzij die solide Symfony fundering, het gemak waarmee wij content konden aanmaken, beheren en realiseren was voor ons de doorslaggevende factor. 

Shopware legt ons geen beperkingen op. Grafisch en technisch. Dankzij Shopware kunnen wij met een relatief korte ontwikkeltijd hét platform realiseren wat onze klant verwacht. Wat voldoet aan alle harde eisen op gebied van het hedendaagse internet.

professionele-webshop-laten-maken
Alles over Shopware

Wil je meer weten wat oa Shopware voor jouw onderneming online kan betekenen?

Shopware 6
shopware-webshop-laten-maken
Lees onze blog

Blijf helemaal op de hoogte en krijg alle ins en outs mee als je je verdiept in onze kennis inhoudelijke blogs!

Lees onze blog
tuincentrum-noordbarge-klein
Klantcases

Zie hoe wij diverse bouwblokken voor onze klanten inzetten en tot welk resultaten dit heeft gebracht.

Bekijk klantcases