Shopware webshop specialist van Nederland

Wij hebben gekozen voor een onderdeel in ons arsenaal met meer dan 20 jaar ervaring. Shopware is een geduchte speler in de webshop wereld. Met de focus op emotie, gebruiksgemak en marketing maakt Shopware het beste webshop bouwblok waar Cornerstones met zekerheid verder op kan bouwen.

Een basis welke op elk scherm goed wordt weergegeven van productoverzicht, product detail, winkelwagen tot bestelafhandeling. Een systeem waar over nagedacht is voor de beste ervaring voor de eindgebruiker, om zo optimaal te presteren en te verkopen.

Hét beste e-commerce platform

Hét beste e-commerce platform

Voel je vanaf dag één thuis in de administratie. Duidelijke interface, intuïtieve navigatie, uitstekende gebruikerservaring, consistent ontwerp: de nieuwe administratie vermijdt opzettelijk complexiteit, zodat je je kunt concentreren op wat voor jouw het belangrijkste is, het verkopen via de webshop.

Neem het roer in eigen handen

Neem het roer in eigen handen

Met winkelervaringen kan je een uniforme winkelervaring creëren op alle kanalen, ongeacht de inhoud of het eindapparaat. Voor de winkeleigenaar is het creëren van winkelervaringen intuïtief en vereist geen affiniteit met ontwerp of voorafgaande technische kennis.

EN-Storefront_Detail-191004

Shopware zit vol met handige zoekmachine optimalisatie tools. Rich snippets, breadcrumbs, meta en canonical tags, je shop is standaard ingericht om optimaal te presteren voor oa organische zoekresultaten.

Download de Shopware 6 brochure

Lees op je eigen gemak, eventueel offline de gratis Shopware 6 brochure

EN-Promotions_Detail_General-20190507

Alle populaire marketingtools zijn eenvoudig te beheren in de administratie en kunnen per verkoopkanaal individueel worden geactiveerd. Maximale inzet van de marketing activiteiten dankzij zeer flexibele functionaliteiten.

lijstentoko-tiseca_werk-cornerstones
plaggenmarsch_tuinmeubelen-cornerstones
hak4t-goedlicht_werk-cornerstones

Shopware partner

Vanaf de start in Nederland zijn wij officieel business partner van Shopware. Wij hebben alle kennis en vertrouwen in huis om jou e-commerce partner te zijn.

Gecertificeerd

wij van Cornerstones hebben diverse certificaten van Shopware in ons bezit. Getrained met en door Shopware experts. Wij nu dus ook! 

Hét e-commerce platform

Gemaakt om te presteren en gemaakt voor de toekomst. Het systeem heeft alle handigheden en is gemaakt om met je bedrijf mee te groeien!

Wil je graag meer weten? Gratis advies document!

Eén van de belangrijkste onderdelen van samenwerken is dat beide bedrijven op één lijn zitten. Daarom start Cornerstones altijd met een 'technisch praatstuk'. In zo'n document schrijven wij nauwkeurig het plan uit. Dit document bespreken we en passen we weer aan naar wens. Dit is geheel vrijblijvend. Hierdoor komen beide partijen niet voor vervelende verrassingen te staan en kunnen wij een gepast voorstel opleveren. 

Wil jij ook graag meer informatie over Shopware en eventueel starten met een gratis technisch praatstuk? Vul dan je gegevens in en wij nemen spoedig contact op!