Maatwerk webdevelopment

Van website, webshop tot applicatie

Tegenwoordig zoeken steeds meer bedrijven naar dé oplossing om optimaal te presteren, presenteren en te groeien. Onze werkwijze en de daarop aansluitende bouwblokken geeft ons het voordeel dat we aan deze specifieke wensen kunnen voldoen.  Wij ontwikkelen maatwerk oplossingen op basis van het Symfony framework, naar de eisen en wensen van jouw organisatie, voor elk systeem en elke toepassing.

Laat ons je helpen met het uitdenken, concretiseren, ontwerpen en uitvoeren van jouw maatwerk applicatie vraagstuk. Breed inzetbaar en schaalbaar, met op budgetgerichte investering.

Steeds meer ondernemers kiezen voor ons als hun dedicated digitale -webdevelopment - partner. Van het ontwikkelen van een compleet nieuw maatwerk CRM tot een unieke App voor een Shopware webshop.

thomas-developer-shopware-cornerstones

 

Van een nieuw complex systeem tot een minder groot bouwblok update. Onze back-end diensten zijn breed en flexibel inzetbaar. 

 

Thomas Rolink
Back-end Developer

het ontwikkelen van een webshop of website

Webdevelopment is het proces van het ontwikkelen van een webshop of website. Dit kan variëren van een eenvoudige éénpagina-site tot een complexe webapplicatie. Hierbij maken onze programmeurs gebruik van de nieuwste technologieën en trends om dat platform te creëren die gebruiksvriendelijk, snel en veilig is.

Een belangrijk onderdeel van deze webdevelopment is zoekmachineoptimalisatie (SEO). Dit betekent dat een website/webshop zo is opgebouwd en geschreven dat zoekmachines zoals Google hem gemakkelijk kunnen indexeren en begrijpen. Hierdoor kan een website hoger ranken in zoekresultaten, waardoor de zichtbaarheid van het platform toeneemt.

Technisch geoptimaliseerd

Een goede webdeveloper zorgt er dus voor dat de website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines, en dat de teksten op de website zo zijn opgebouwd dat ze zoekwoorden bevatten die relevant zijn voor de doelgroep. 

Hierdoor kan de website beter gevonden worden door mensen die op zoek zijn naar producten of diensten die de website aanbiedt.

Gebruiksvriendelijkheid

Een ander belangrijk aspect van webdevelopment is gebruiksvriendelijkheid. Dit betekent dat een website gemakkelijk te navigeren is en dat de informatie die op de website staat duidelijk en toegankelijk is. Wij zorgen er altijd voor dat jouw platform overzichtelijk is en dat informatie gemakkelijk te vinden is / gevonden kan worden.

berno-frontend-cornerstones

 

Slimme tooling en breed inzetbaar, wij realiseren met diverse ontwikkel technieken de front-end voor websites, webshops en maatwerk.

 

Berno Heijink
Front-end Developer


Enkele website & webshop projecten

Ook deze klanten hebben hun webdevelopment door ons laten realiseren met dit als resultaat.

Ben je op zoek naar een webdeveloper voor een project?

Dan zijn wij mogelijk de juiste partij om je hierbij te helpen. Indien je graag een keer wilt overleggen met ons voor de mogelijkheden, dan schuiven we graag een keer bij je aan. Weten hoe wij dit doen? Bekijk onderstaande onderdelen en verdiep je verder in ons!