23 april 2020

KSH Kantoorspecialisten gaan hard met hun Shopware webshop

Wilco van KSH kwam halverwege 2018 al bij ons aankloppen om met hem mee te denken hoe wij zijn webshop konden verbeteren. Tezamen met marketing partner Acsense schoven wij aan de mooie vergadertafel om zo de wensen en eisen te bespreken. Dit in combinatie met een gedegen onderzoek, een brainstormsessie en een korte designsprint. 

ksh_kantoorartikelen_shopware-webshop-cornerstones

Zo kwamen wij als snel tot een MVP* met de solide basis van Shopware, onze go-to partner voor E-commerce oplossingen! Een eerste ontwikkelomgeving waar wij snel konden testen, waar ook unieke maatwerk koppelingen werden gerealiseerd en voltooid. Met de wens om vanuit deze basis door te ontwikkelen, wat wij de afgelopen tijd ook hebben gedaan.

Updates aan het gebruiksgemak, visuele verbeteringen en nieuwe slimme bouwblokken heeft geresulteerd, met de ongelofelijke drive en ondernemersmind van oa Wilco, dat de shop momenteel prachtige conversies geeft. Een slimme zet, in een niet zo'n fijne periode waar veel mensen gedwongen thuis moeten zitten vanwege het corona virus. 

ksh-rtlz

KSH kantoorspecialisten op tv bij RTL-Z

Zo kwam KSH met een uniek thuiswerk pakket voor een scherpe prijs! Dit ging niet ongemerkt waar de bestellingen de deur uitvlogen en ook RTL-Z hem vroeg deel te nemen in hun programma.

Bekijk hier de uitzending terug

Nieuwe ontwikkelingen

Momenteel werken wij weer nauw samen met KSH kantoorspecialisten om de volgende verbeteringen door te voeren. Daarnaast werken we aan een vernieuwde homepagina om zo nog sneller de wensen van de zoekende klant te kunnen voldoen.

Lees meer over KSH en bezoek de shop

 

* MVP staat voor minimum viable product en is een uitgeklede versie van een product, als het ware een hele vroege testversie.