Waarom kiezen voor Cornerstones

Een veelgestelde vraag; Waarom moet ik kiezen voor Cornerstones en niet gewoon een website laten maken door 'mijn buurjongen/gratis zelf maken/Wordpress template bouwer'. 

Heel eerlijk gezegd, een best lastige vraag zo op het eerste moment te beantwoorden.

Want de alternatieven zien er tegenwoordig best aantrekkelijk uit en grafisch ook echt wel op niveau. Wij begrijpen dat het dan lastig is om het kaf van het koren te scheiden. 

Graag geven wij onze objectieve visie, een combinatie van expertise en ervaring. 

cornerstones-de-juiste-fundering

Een goede fundering is essentieel

Zorg dat de basis van jouw gekozen platform solide staat. Dit is het uitgangspunt van al jouw verdere werkzaamheden, over een week maar ook over een jaar, of twee. Wees erop voorbereid dat het platform flexibel genoeg is om te kunnen groeien.

Zorg dat deze basis aansluit op de werkzaamheden die jij, of de marketingafdeling, gaat verrichten. Straks zit je met een mooi platform dat niet kan wat je wilt.

cornerstones-zoekmachines

Zoekmachine vriendelijk

Wees erop voorbereid dat naast een goed platform en een mooi ontwerp, de techniek een enorm belangrijke rol speelt. Bijna al onze klanten nemen de logische stap om te investeren in bijv SEO en SEA en komen er dan al snel achter hoe essentieel een goede technische basis is.

Dit wordt op het hart gedrukt bij onze marketing partners, een onderdeel dat het plan kan maken of breken. Doe je dit niet en denk je hier niet goed over na, dan sta je al 1-0 achter tov je concurrentie. Laat staan hoeveel budget je nodig zal hebben om dit te verhelpen en corrigeren.

cornerstones-ontwerp

Kies niet alleen op basis van het ontwerp

Jouw website of webshop moet er goed uitzien natuurlijk. Let er wel op dat je dit platform niet voor jezelf maar voor je potentiele klant maakt waarschijnlijk. Deze heeft mogelijk heel andere wensen en verwachtingen. 

Daarnaast zegt een ontwerp nog niets over het eindproduct. Hoe snel laadt de website, hoe makkelijk navigeert de bezoeker door de webshop, indexeert Google je pagina's wel optimaal. Allemaal belangrijke onderdelen die je niet ziet aan de hand van een ontwerp.

cornerstones-customerjourney

Een goed uitgedacht platform

Een ontwerp of template kan nóg zo mooi zijn, maar als het niet uitgedacht is hoe de bezoeker op je website of webshop komt en zich hier doorheen navigeert dan kom je snel van een koude kermis thuis. Het ziet er misschien wel mooi uit, maar je bestellingen of aanvragen blijven uit. Niet echt wat je in gedachte had, toch?

Denk goed na over de customerjourney, de te nemen stappen binnen je website of webshop en of dit wel zo handig, slim en conversie verhogend is.

Wij houden hier altijd rekening mee

Naast mooi, technisch kloppend en voorbereid op de toekomst moet je website of webshop doen waarvoor je hem inzet. Dit staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Wat is het doel en hoe gaan we dit zo effectief mogelijk behalen!

Goedkoop is duurkoop

Even snel een website of webshop neerzetten. Doe maar een template of een standaard website. Dat is toch goed genoeg? Nou.. meestal niet als het een middel is om je doel te bereiken.

Het kost je dan uiteindelijk alleen maar geld, ipv dat het wat oplevert.

Kies dus niet voor de 'quickfix' maar voor langdurig succesvol zijn

Het verschil zit hem in de complete mix. Wij denken van het begin af aan met je mee, over je product en over de te nemen stappen. Wij gaan met je om tafel en werken het hele proces uit zodat jouw website, webshop of maatwerk applicatie doet wat hij moet doen. Een website live zetten kan elke webbouwer, zorgen dat deze ook succesvol is, is waar wij ons in specialiseren. 

Dit doen wij met jou, met onze partners, met plezier... en met het idee dat wij een langdurige relatie aangaan. Dat werkt alleen als iedereen zijn uiterste best doet ;)