31 maart 2020

Nieuwe webshop voor Plaggenmarsch Tuinmeubelen

Eind vorig jaar kwam de vraag vanuit Plaggenmarsch Tuinmeubelen en kort daarop gingen wij van start met de concepten voor een complete redesign van de webshop. De Shopware basis stond er al. 

Nu ging de focus naar gebruiksgemak, conversie verhogende toevoegingen en vooral optimalisaties van alle pagina's! Samen met de klant en hun marketing team hebben wij de afgelopen periode in slimme sprints gewerkt naar een beter, mooier en meer resultaatgerichte webshop. 

plaggenmarsch_tuinmeubelen-cornerstones

Compleet vernieuwde homepagina

Weg was de lange homepagina met vele elementen. Geen volle pagina maar focus op de categorieƫn en de acties. Met de slimme tooling van Shopware worden de juiste producten getoond, relevant voor de bezoeker.

Mobilefirst concept, waar voor elk platform is nagedacht over het presenteren van de diverse blokken. compact, slim en to-the-point.

plaggenmarsch_tuinmeubelen-03-cornerstones

Nieuwe schermen en navigatie

Een andere weergave van het producten aanbod en de manier van navigeren. Gestroomlijnder en eenvoudiger in gebruik. Tevens hebben wij het winkelmandje en het proces van het toevoegen van producten verder geoptimaliseerd. Dit alles met een hogere conversie als doel. 

Samen met de marketing afdeling hebben wij de pijnpunten aan het licht gebracht en zodoende verbetering toegepast.

De komende tijd zijn wij nog druk bezig met nog meer verbeter ronden. Dit alles op basis van de solide fundering welke Shopware biedt.

plaggenmarsch_tuinmeubelen-03-cornerstones