15 maart 2020

Nieuwe website voor Rick Meinen Studio

Want dit werk vraagt om een platform waar het tot zijn recht komt. Dé fotograaf uit Hardenberg was toe aan vernieuwing. Wij gingen om de tafel!

Samen met onze partner fotograaf realiseerde wij een nieuw platform!

Wij werken al een poos samen met Rick Meinen vanwege de hoge kwaliteit foto's, de flexibiliteit en het niveau van meedenken dat hij doet. Hoe belangrijk het is dat een website of webshop voldoet aan goed beeldmateriaal.. dat onderschatten ondernemers nog steeds.

rickmeinen-01

Het mooie werk meer in beeld

Wij gingen om tafel omdat zijn vorige website, een eenvoudige Wordpress template, niet op maat gemaakt was speciaal voor zijn werk. Wij waren van mening, en dat vond Rick ook :).. dat dit een stuk beter kon en moest.

Een eigen opensource beheersysteem die kinderlijk eenvoudig zelf door Rick te beheren is. Geoptimaliseerd voor alle schermen en ook nog eens voor alle zoekmachines. Dikke win dus!

rickmeinen-02

Laagdrempelig en visueel

Een compact en eenvoudig te onderhouden platform. Geen gekke toeters en bellen maar duidelijke taal. Laat de beelden spreken! Krijg inspiratie om vervolgens gemakkelijk contact op te nemen.

Bekijk de website!

Met onze professionele hosting en partner voor een mailoplossing staat de nieuwe website nu al online te presteren! www.rickmeinenstudio.nl