De digitale bouwmeesters van Cornerstones

Maak kennis met de digitale bouwmeesters van Cornerstones

Wij van Cornerstones gaan voor het hoogst haalbare niveau en helpen jou met een slimme budgetverdeling. Zo houd je een voorsprong op de concullega┬┤s en maak je het verschil binnen jouw markt. Hoe? Niet omdat we het wiel opnieuw uitvinden, maar met onze expertise laten we het wiel wel sneller draaien. Waar het kan maken we gebruik van bestaande bouwblokken van topkwaliteit. 

Maatwerk is uiteraard niet in alle gevallen noodzakelijk. Zodoende houd je ook nog budget over voor bijvoorbeeld marketing. Met een mix van onze 4 pijlers gaan wij altijd voor succes!

 

_DSF7190

Focus op onze specialismen

Het willen samenbrengen van onze specialismen is de reden van het ontstaan van Cornerstones Media. Succesvolle individuen met passie en kennis, elk op hun vakgebied...

_DSF7150

...zoekende naar andere branchegenoten om zo het product naar een hoger niveau te tillen. Wij hebben daarom onze krachten gebundeld en onder een dak gebracht om zo onze klanten full-service ondersteuning te kunnen bieden.

Hier bouwen wij tezamen met onze partners aan een duurzame relatie met onze opdrachtgevers, met altijd een helder doel voor ogen.

_DSF7387

Informele sfeer

Wij hebben ons kantoor zo ingericht alsof we thuis zijn. Een plezierige informele sfeer is wat er bij Cornerstones heerst. Een eigen woonkamer, loungeruimte om te relaxen met een potje Mario kart op de SNES.

_DSF7437

Elke middag gaat het hard tegen hard tijdens het potje tafelvoetbal! Inmiddels aardig versleten en toegetakeld.. maar nog steeds heerlijk om op te spelen. Wij dagen iedereen uit om het op te nemen tegen ons :)