9 april 2020

Shopware domineert de Emerce 100

Onlangs verscheen de 15de editie van Emerce 100. Emerce geeft hiermee weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. De beste E-commerce keuze mede door de kennis/knowhow, prijs-kwaliteit en flexibiliteit! Dat is Shopware.

Dit is wat Emerce hierover te melden heeft:

"Het overzicht E-commerce software commercial is aan veranderingen onderhevig. Groeide het aantal vorig jaar van vijf naar dertien, nu zijn het er weer twaalf, waarvan drie nieuwe: Spryker Systems, Shopify en SAP Commerce Cloud. Episerver Commerce gaat van 4,5 naar 5 sterren. CCV Shop, Magento, Lightspeed en Salesforce Commerce Cloud behouden het sterrenaantal van de vorige editie.

Nagenoeg dezelfde lijst als die van vorig jaar, met het verschil dat Shopware een hele ster erbij heeft gekregen dankzij positieve waarderingen voor kennis/knowhow, prijs-kwaliteit en flexibiliteit."

Lees op hun website alles over de Emerce-100

Dus nu is het helemaal duidelijk, wat wij uiteraard al wisten :) dat wij een juiste keuze gemaakt hebben met het ontwikkeling met dit bouwblok.

Hoe wij Shopware inzetten

Wij gebruiken meerdere jaren Shopware al als #1 bouwblok voor e-commerce oplossingen

Met Shopware bouwen

Corona actie!

De beste oplossing voor de ondernemers die juist nu zo zwaar getroffen zijn door het coronavirus.

E-commerce starterskit

Meer over Shopware

Download nu de nieuwe shopware brochure

Download brochure