Website laten maken in Emmen

Ben jij op zoek naar webdesign in Emmen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn Cornerstones, geboren en getogen webdesigners uit Emmen en bevlogen in het bouwen en optimaliseren van websites en webshops. Vanwege de binding met Emmen en omgeving is ons webdesign bureau dan ook gevestigd in Emmen, waarvandaan wij samen met ondernemers uit Emmen en omgeving werken aan klantgerichte- en budgetvriendelijke oplossingen.

foto-emmen

Webdesign op maat gemaakt in Emmen

Alle websites en webshops die wij bouwen, bouwen wij op maat. Dit doen wij volledig in samenspraak met jou als opdrachtgever. Op deze manier verwezenlijken wij vanuit ons kantoor in Emmen een webdesign dat volledig voldoet aan de eisen en wensen die jij wilt nastreven met jouw nieuwe website.

Het voordeel van ons op maat gemaakte webdesign is dat deze, naast het feit dat dit webdesign voldoet aan jouw eisen en wensen, ook nog eens eenvoudig te hanteren en beheren is. Zo kun jij als eigenaar van de website het webdesign eenvoudig aanpassen zoals jij wilt. Hierdoor kunnen er eenvoudig nieuwe pagina’s worden toegevoegd, pagina’s worden verwijderd, menu’s worden aanpast en visuele stijlaspecten worden veranderd.
 

foto-emmen

Waarom een open-source CMS webdesign

Om ons webdesign constant te blijven updaten maken we gebruik van ons open-source CMS webdesign. Door gebruik te maken van een open-source CMS kunnen we de hoogwaardige kwaliteit van onze websites en webshops blijven nastreven, omdat de nieuwste trends op het gebied van webdesign eenvoudig kunnen worden doorgevoerd en bijgehouden. Ons open-source CMS webdesign is tegelijkertijd de reden dat jij als eigenaar eenvoudig zelf de website kunt aanpassen en updaten waar nodig.

Responsief en adaptief webdesign

Naast het feit dat wij het als webbouwers uit Emmen belangrijk vinden dat jouw webdesign altijd up-to-date blijft, en dat jij zelf de website kunt aanpassen, vinden wij het ook zeer belangrijk dat het webdesign voor iedereen geschikt is. Hiermee bedoelen we dat iedereen de optimale ervaring op jouw website moet krijgen.

Om dit na te streven is het van belang dat de website zich automatisch aanpast aan de browser waarmee een bezoeker de website bezoekt, maar ook het soort apparaat. Zo zijn er verschillen in weergave tussen desktop, mobiel en tablet. Ook binnen deze apparaten zijn er verschillen in weergave. Niet iedere mobiele telefoon heeft bijvoorbeeld dezelfde schermverhouding.

Met ons adaptieve webdesign kunnen wij verzekeren dat jouw webdesign zich aanpast aan de gebruiker, en niet andersom.

Website laten maken in Emmen

Op ons webdesign bureau in Emmen maken wij websites welke speciaal ingericht zijn om 100% aan te sluiten op jouw eisen en wensen. Als je bij ons in Emmen een website laat maken, doen wij dit doordacht, en gaan dan graag met jou in gesprek om de fundering van het webdesign goed neer te zetten. Een website laat je bij ons maken middels een gedegen plan. Zodoende kunnen wij ervoor zorgen at de website optimaal functioneert en voorbereid is op veranderingen. 

Al velen hebben bij ons een website laten maken in Emmen. Om jou een beeld te geven wie bij ons een website hebben laten maken, en hoe ons webdesign eruit ziet, hebben wij hieronder een greep uit onze opdrachtgevers samengesteld:

laundryuse_werk-cornerstones
Klantcase-nicecubes
Klantcase-tuincentrumnoordbarge

Kom langs in Emmen voor een kennismakingsgesprek

Wil jij graag bij Cornerstones een website laten maken in Emmen, of wil jij hier graag meer informatie over? Plan dan hieronder vrijblijvend een afspraak met ons in via het formulier! Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met jou opnemen. 

Liever een gesprek onder het genot van een goede kop koffie? Je bent uiteraard van harte welkom op ons kantoor in Emmen. Je kunt ons webdesign bureau in Emmen vinden aan het Raadhuisplein 45C.