Alumio

Creëer, beheer en bewaak software-integraties

Alumio geeft je de mogelijkheid om systemen naadloos met elkaar te integreren. Wil je bijvoorbeeld je webshop koppelen met jouw ERP, PIM of CRM? Dan kan je met behulp van Alumio die connecties leggen. Door dit te koppelen met jou Alumio omgeving, maak je het mogelijk om dan alle data uitwisselbaar te maken met andere systemen. 

alumio-logo
Met de gebruiksvriendelijke interface van Alumio krijg je inzicht en controle in al jouw e-commerce processen.
alumio-platform

Middleware

Alumio is een iPaaS (Integration Platform as a service), cloudgebaseerd integratieplatform of ook wel ‘middleware’ genoemd. 

Het helpt om twee of meerdere software, systemen en bedrijfsprocessen te verbinden via één centrale, gebruiksvriendelijke interface. 

Zorg dat je controle houdt over de integraties en blijf hier aan ontwikkelen zonder moeilijke code. Wees flexibel en toekomstbestendig. Ontvang meldingen en los problemen snel op. Wees schaalbaar en veilig. Het resultaat is dat jouw IT-landschap klaar is voor digitale groei en de time-to-market/cost of ownership worden verminderd. 

Kortom, de Alumio iPaaS maakt het ondernemen als Shop eigenaar eenvoudiger als het gaat om het maken, bewaken en beheren van integraties!

Gebruiksvriendelijkheid

In een wereld van steeds evoluerende technologie streeft Alumio ernaar om integraties eenvoudig te maken voor zowel ontwikkelaars als niet-ontwikkelaars. Alumio bevat geavanceerde functies en maakt de creatie van aangepaste integraties mogelijk op basis van jouw e-commerce behoeften, terwijl het tegelijkertijd flexibel genoeg is om toegankelijk te zijn voor niet-technische professionals.

Integratiefuncties

Alumio stelt Shop eigenaren in staat flexibel te zijn door naadloos meerdere softwareoplossingen, cloud-apps of gegevensbronnen toe te voegen, te verwijderen of aan te passen, zonder aangepaste code en zonder enig verlies van gegevensintegriteit. Deze flexibiliteit maakt het mogelijk om de beperkingen van monolithische architectuur te omzeilen en biedt geavanceerde integratiefuncties om integraties aan te passen aan de bedrijfsbehoeften.

Connect-alumio-shopware

Prijs model

Ten slotte vertaalt dit aanpassingsvermogen zich ook in hun prijsmodel, dat gebruikers een breed scala aan functies biedt tegen een stabiele, concurrerende prijs. Alumio's flexibele abonnementen zijn gebaseerd op het aantal aangesloten systemen, de aan te leggen routes, het aantal gebruikers en de vereiste database- en opslagcapaciteit.

shopware6-folders

Ook weten hoe wij Alumio voor jou kunnen inzetten?

Ga met ons in gesprek en wij vertellen je graag over de mogelijkheden van Alumio in combinatie met jouw Shopware e-commerce platform. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Neem contact met ons op
Bekijk andere bouwblokken

De combinatie met andere bouwblokken maakt dat Alumio een essentieel onderdeel is van onze winnende formule.

Channable

De alles-in-één tool voor het optimaliseren van datafeeds, productvermeldingen voor marktplaatsen

Google Cloud

Onze schaalbare en betrouwbare hosting oplossingen die op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klantprojecten.

Mollie

Koppeling met betaaldienst Mollie. Als ‘Recommended by Shopware’ App zorgen wij ervoor dat deze integratie optimaal is ingesteld.

Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale online klantervaring voor de bezoeker van jouw webshop.

Deployteq

Koppel met Deployteq, alles wat je nodig hebt voor succesvolle marketing automation. Maak eenvoudig campagnes, landingspagina’s, profielen en dashboards.

Offerte systeem

Laat bezoekers hun producten in een lijst samenstellen en deze versturen. Zo kan je klanten specifiek bedienen met unieke prijzen en offertes. Gemakkelijk en snel binnen Shopware.