Leadinfo

dé tool voor bedrijven om hun leadgeneratie activiteiten inzichtelijk te maken en zo te verbeteren.
partnerbadgeleadinfo

Weet welk bedrijf je webshop bezoekt

Als webshop eigenaar is het belangrijk om de juiste doelgroep te benaderen, de mensen die uiteindelijk je producten of diensten afnemen. Maar het vinden van deze 'leads' kan een uitdaging zijn, vooral als je een kleinere webshop hebt.

Daarom biedt Leadinfo jou alle tools om zelf meer grip te krijgen over je leadgeneratie! Wij zijn Certified Partner en kunnen je helpen om ook Leadinfo in te zetten voor jouw webshop.

Koppel vandaag nog je webshop met Leadinfo en start met het verzamelen van deze contactgegevens om leads te vinden die passen jouw onderneming!
Leadinfo-Portal-NL-e1692268366944

Meer over Leadinfo

Het informatieve dashboard geeft je direct de belangrijkste informatie met betrekking tot je webshop bezoekers. Leadinfo doet dit door jou als gebruiker te voorzien van informatie over de bezoekers van je webshop. 

Denk hierbij aan uitgebreide contactgegevens, de pagina's die ze bekijken en hoe lang ze op de webshop blijven.

feature-highlight-leadgen-form-NL-1-768x776

Slimme formulieren

Er zijn veel verschillende instellingen beschikbaar, personaliseer bijvoorbeeld de tekst met de informatie vanuit Leadinfo over het bedrijf, zodat je formulier zo goed mogelijk aansluit bij je bezoeker/doelgroep.

Door de juiste webshop implementatie, kun je een constante stroom van nieuwe leads genereren.

feature-highlight-realtime-NL-768x501

Actuele leadgeneratie

Zoek en reageer op leads op het moment dat ze zich voordoen, proactief! Dit zal je een constante stroom van kansen opleveren die je meteen kunt grijpen.

feature-highlight-Automation-NL-1-768x560

Werk slimmer met triggers

Gebruik triggers om je webshop te automatiseren en tijd te besparen. Dit doe je door acties of content te laten zien wanneer specifieke gebruikers je website bezoeken. Hierdoor kun je je focussen op wat echt belangrijk is, zoals het creëren van geweldige content en het bouwen van relaties met je klanten.

feature-highlight-googleads-NL-1-768x316

Combineer Google Ads met Leadinfo

De gegevens bundelen om zo het verhaal van je leadgeneratie in beeld brengen. Dit geeft je inzicht in hoe je leads genereert, waar ze vandaan komen en wat ze doen op je Webshop.

feature-highlight-retarget-NL-1-768x628

Leads retargeten op LinkedIn

Retarget leads die je webshop hebben bezocht of die een van je e-mail nieuwsbrieven hebben geopend. Dit is een geweldige manier om je webshop bezoekers te herinneren aan je bedrijf en hen opnieuw te interesseren in je producten of diensten.

Als je op zoek bent naar een manier om je leadgeneratieproces te verbeteren, dan is Leadinfo de oplossing voor jou! Probeer Leadinfo vandaag nog gratis uit en zie hoe het je kan helpen om meer leads te genereren en meer te verkopen.

leadinfo-logo
Ook weten hoe wij Leadinfo voor jou kunnen inzetten?

Wij vertellen je graag vrijblijvend over de mogelijkheden van Leadinfo in combinatie met jouw online platform. 

Neem contact met ons op
Bekijk andere bouwblokken

De combinatie met andere bouwblokken maakt dat Leadinfo een essentieel onderdeel is van onze winnende formule.

Google Cloud

Onze schaalbare en betrouwbare hosting oplossingen die op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klantprojecten.

Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale online klantervaring voor de bezoeker van jouw webshop.

Alumio

Alumio geeft je de mogelijkheid om systemen naadloos met elkaar te integreren. koppel met jouw ERP, PIM of CRM. Met behulp van Alumio kan je die connecties leggen.

Mollie

Koppeling met betaaldienst Mollie. Als ‘Recommended by Shopware’ App zorgen wij ervoor dat deze integratie optimaal is ingesteld.

Channable

De alles-in-één tool voor het optimaliseren van datafeeds, productvermeldingen voor marktplaatsen

Offerte systeem

Laat bezoekers hun producten in een lijst samenstellen en deze versturen. Zo kan je klanten specifiek bedienen met unieke prijzen en offertes. Gemakkelijk en snel binnen Shopware.