Picqer magazijn software

Een van onze webshop magazijn bouwblokken

Magazijn software

Picqer is online software voor magazijnbeheer en orderpicking. Het helpt jou als shopeigenaar om de belangrijkste processen in een magazijn slimmer en efficiënter te maken, zoals voorraad- en locatiebeheer, picklijsten en slimme pickroutes. 

picqer-logo
Picqer biedt een SaaS-oplossing met verschillende tariefplannen. Picqer wordt vooral ingezet door kleine en middelgrote webshop eigenaren met eigen magazijn(en).
DSCF3633

Picqer is te koppelen aan meerdere webshops waaronder Shopware, marktplaatsen en andere online kanalen.

Dankzij zijn gebruiksvriendelijkheid wordt het dan ook zeer positief ontvangen door gebruikers, mede omdat het speciaal ontworpen is voor e-commerce oplossingen, daar waar het ondersteunt bij de logistieke processen. 

Het helpt fouten in het magazijn te verminderen door gebruikers te ondersteunen bij elke stap van het proces, van aankoop tot verzending.

Shop-integraties

Functies van Picqer zijn onder meer:

  • 3PL-beheer (Third Party Logistics)
  • Uitgebreide API mogelijkheden
  • Barcode herkenning
  • afdrukken van barcodes/tickets
  • verwerking van bulkbestellingen
  • voorraadbeheer
  • ondersteuning voor meerdere locaties
  • tracking van orderafhandeling 

Koppel je webshop, pakketdienst of klantenservice systeem binnen enkele minuten aan Picqer met hun koppelingen die out-of-the-box werken!  Zo kun jij binnen enkele minuten aan de slag met Picqer.

integratie-shopware-picqer

Heb je verschillende webshops in beheer? Koppel zoveel webshops als je wilt aan één Picqer account om zo alle bestellingen eenvoudig te importeren van al je kanalen, in één gebruiksvriendelijk overzicht.

Dankzij directe koppelingen met de meest bekende vervoerders verstuur je gemakkelijk vanuit Picqer. Registreert bestellingen automatisch en drukt direct het verzendlabel af. Nooit meer een bestelling apart aanmelden!

shopware6-folders

Ook weten hoe wij Picqer voor jou kunnen inzetten?

Ga met ons in gesprek en wij vertellen je graag over de mogelijkheden van Picqer in combinatie met jouw Shopware e-commerce platform. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Neem contact met ons op
Bekijk andere bouwblokken

De combinatie met andere bouwblokken maakt dat Picqer een essentieel onderdeel is van onze winnende formule.

Alumio

Alumio geeft je de mogelijkheid om systemen naadloos met elkaar te integreren. koppel met jouw ERP, PIM of CRM. Met behulp van Alumio kan je die connecties leggen.

Channable

De alles-in-één tool voor het optimaliseren van datafeeds, productvermeldingen voor marktplaatsen

Deployteq

Koppel met Deployteq, alles wat je nodig hebt voor succesvolle marketing automation. Maak eenvoudig campagnes, landingspagina’s, profielen en dashboards.

Google Cloud

Onze schaalbare en betrouwbare hosting oplossingen die op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klantprojecten.

Mollie

Koppeling met betaaldienst Mollie. Als ‘Recommended by Shopware’ App zorgen wij ervoor dat deze integratie optimaal is ingesteld.

Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale online klantervaring voor de bezoeker van jouw webshop.