Doofinder

Een van onze webshop bouwblokken
chmvyaug

Doofinder is een zoekmachine voor webshops die gebruik maakt van kunstmatige intelligentie om zeer relevante zoekresultaten te genereren. Dit kan webshopeigenaren op verschillende manieren helpen om meer omzet te genereren.

Verbeterde winkelervaring

Door relevante zoekresultaten te bieden, kunnen klanten sneller en gemakkelijker vinden wat ze zoeken. Dit leidt tot een betere winkelervaring en een hogere klanttevredenheid. Als klanten tevreden zijn met hun winkelervaring, zijn ze eerder geneigd om terug te komen en meer te kopen.

dooflinder-zoeken-afbeelding

Betere vindbaarheid

Doofinder kan helpen om webshops beter vindbaar te maken in zoekmachines. Dit komt doordat Doofinder relevante zoekresultaten genereert die hoger in de zoekresultatenpagina (SERP) worden getoond. Hoe hoger een webshop in de SERP staat, hoe meer mensen deze zullen zien. Dit kan leiden tot meer verkeer en meer omzet.

doofinder-autocompleet

Automatisch aanvullen (autocomplete)

Een sitezoekopdracht die altijd voorop loopt. Doofinder geeft de resultaten snel weer, zodat klanten kunnen vinden wat ze zoeken zonder de pagina te verlaten.

doofinder-personal

Gepersonaliseerde zoekresultaten

Promoot je producten in de zoekresultaten. Maak van de sitezoekopdracht een krachtig verkoopinstrument.
Bied je klanten de producten aan welke jij naar voren wilt brengen.

doofinder-mobile

Mobiel en gesproken zoekopdrachten

Oké Doofinder, ik ben op zoek naar... Steeds meer mensen gebruiken gesproken zoekopdrachten vanaf hun mobiele apparaten. Met de mobiele laag van Doofinder kan je jouw klanten een perfecte zoekervaring bieden: snel, effectief, 100% responsief en boordevol relevante resultaten.

doofinder-banners

Banners, promoties en boosting

Profiteer van de marketingfuncties van Doofinder door banners en promoties weer te geven die zijn gekoppeld aan specifieke zoektermen of speciale campagnes die jij of demarketing afdeling lanceert.

Hoe Doofinder concreter helpt

Kies voor Doofinder icm Shopware voor je webshop. Doofinder biedt verschillende functies die webshopeigenaren kunnen helpen om meer omzet te genereren. Enkele voorbeelden zijn:

  • Automatische indexering: Doofinder indexeert automatisch alle producten en pagina's van een webshop. Dit bespaart webshopeigenaren tijd en moeite.
  • Zoekresultaten personalisatie: Doofinder kan zoekresultaten personaliseren op basis van de interesses van de klant. Dit leidt tot een betere klantbeleving en meer omzet.
  • Zoekwoordonderzoek: Doofinder kan helpen bij zoekwoordonderzoek. Dit helpt webshopeigenaren om de juiste zoekwoorden te gebruiken om hun webshop beter vindbaar te maken.
shopware6-folders
Ook weten hoe wij Doofinder voor jou kunnen inzetten?

Ga met ons in gesprek en wij vertellen je graag over de mogelijkheden van Doofinder in combinatie met jouw online platform. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Neem direct contact met ons op
Bekijk andere bouwblokken

De combinatie met ander bouwblokken maakt dat Mollie een essentieel onderdeel is van onze winnende formule.

Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale online klantervaring voor de bezoeker van jouw webshop.

Alumio

Alumio geeft je de mogelijkheid om systemen naadloos met elkaar te integreren. koppel met jouw ERP, PIM of CRM. Met behulp van Alumio kan je die connecties leggen.

Channable

De alles-in-één tool voor het optimaliseren van datafeeds, productvermeldingen voor marktplaatsen

Deployteq

Koppel met Deployteq, alles wat je nodig hebt voor succesvolle marketing automation. Maak eenvoudig campagnes, landingspagina’s, profielen en dashboards.

FAQ Manager

Maak eenvoudig vragen met antwoorden aan en categoriseer deze in verschillende pagina's. Zo maak je een overzichtelijk hulpmiddel voor je bezoekers

Google Cloud

Onze schaalbare en betrouwbare hosting oplossingen die op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klantprojecten.