Cornerstones Media

Het begin als Officiële Shopware partner | cornerstones.nl

Het was begin 2017 toen wij met een Nederlands sprekende Shopware Partner manager om tafel zaten, bij ons op kantoor. Wij waren opzoek naar een betrouwbare partner voor onze e-commerce oplossing. Een systeem met een solide basis en techniek dat aan onze eisen voldeed, een pakket waar wij en onze klanten samen goed op kunnen bouwen en meegroeien. Nu 3 jaar later hebben wij nog geen enkele seconden spijt van onze beslissing om te kiezen voor Shopware.  

Één van de eerste Nederlandse Shopware Partners

Kennismaken met een bakje koffie bij ons op kantoor. Niet dat dit wat zegt over de programmatuur van Shopware maar fijn is het wel om hier persoonlijk inhoudelijk over te kunnen spreken. Wetende dat we niet een nummertje zijn. Onze partnermanager vertelde ons alles over Shopware en onze vragen werden goed beantwoord. Na controleren van de broncode door onze programmeurs hebben wij ons niet veel later als één van de eerste Nederlandse Shopware Partner aangesloten.

Vele webshops later

In drie jaar tijd hebben wij behoorlijk wat mooi projecten mogen afronden. Ook hebben wij klanten zien groeien en ontwikkelen wij volop door. Bekijk een aantal projecten;

plaggenmarsch_tuinmeubelen-cornerstones
lijstentoko-tiseca_werk-cornerstones
ksh_kantoorartikelen_shopware-webshop-cornerstones

Ook maatwerk/ koppelingen

Vaak komt er bij een Shopware webshop ook maatwerk kijken. Denk hierbij aan een koppeling met een kassasysteem, ERP, Feed Management Tool (Channable bijv), WMS (Picqer bijv). Je kunt het zo gek niet verzinnen en wij hebben als Shopware Partner een oplossing. Wij werken dan ook vaker samen met derde partijen om hun systeem te integreren in Shopware, zo ook hebben wij inmiddels enkele plugins mogen ontwikkelen die nu via de Shopware Store te installeren zijn.

Niet enkel Business Partner cerfiticering

Om onze klanten nog beter aan te tonen dat wij inhoudelijk erg sterk zijn als Shopware Partner, hebben wij naast de Business Partner certificering ook de Template en Developer certificeringen. 

shopware6-certified-template-designer (2)
shopware6-certified-developer (2)

Hosting

Cornerstones heeft volledig geoptimaliseerde hosting voor Shopware waarbij wij automatisch schalen wanneer dat nodig is. Geheel in de Cloud bij Google. Meer informatie hierover vind je op de pagina over Succesvol overgaan naar Google Cloud / Kubernetes

 

Zelf weten wat wij en Shopware voor je kunnen doen?

Met meer dan genoeg ervaring in huis gaan wij graag met jou in gesprek en bespreken wij wat wij voor je kunnen betekenen. Wij helpen graag ambitieuze ondernemingen die samen met Cornerstones wil groeien.