Wij zijn dé Shopware Partner van Noord-Nederland

Officieel Bronze Shopware partner
Onze naam, Cornerstones, leent zich van de engelse vertaling voor hoeksteen; het fundament, de basis voor solide bouw. het uitgangspunt van elke bouw. Deze wordt als eerste gelegd.

Deze werkwijze zit in ons dna. Vanaf het begin werken wij met het gegeven dat die fundering essentieel is voor het ontwikkelen van websites en webshops voor onze klanten. Daarom hebben wij goed nagedacht over die fundering en het selecteren van de beste bouwblokken.

Onze zoektocht naar een betrouwbare partner voor onze e-commerce oplossing bracht ons bij Shopware. Een systeem met een solide basis en techniek dat aan onze eisen voldeed, een pakket waar wij en onze klanten samen goed op kunnen bouwen en meegroeien. Nu diverse jaren later hebben wij nog geen enkele seconden spijt van onze beslissing om te kiezen voor Shopware.  

Één van de eerste Nederlandse Shopware Partners

Het begon met een kennismaken bij ons op kantoor. Niet dat dit wat zegt over de software van Shopware maar zeker fijn gegeven is het wel om hier persoonlijk inhoudelijk over te kunnen spreken met een individu welke alle kennis is. Wetende dat we niet een nummer zijn en korte communicatielijnen hebben. 

Onze partnermanager vertelde ons alles over Shopware en onze vragen werden naar tevredenheid beantwoord. Niet veel later waren wij als één van de eerste Nederlandse Shopware Partner aangesloten.

Shopware-bronze-partner-logo

Focus en specialisaties

Wij zijn geen all-service bureau. Dit doen wij met een reden, omdat onze ervaring is dat het hebben van die focus wij dan juist de kwaliteit kunnen leveren welke onze klanten van ons verwachten. Dezelfde kwaliteit wat wij eisen. 

Die solide fundering en slimme bouwblokken maakt dat wij onze klanten met onze webshops succesvol kunnen blijven bedienen. Wij zien de samenwerking met jou als klant ook als een meerjaren investering, voor beide partijen.

olba-shopware-cornerstones

"De samenwerking verloopt uitstekend! We vinden het heel prettig dat Cornerstones op alle mogelijke manieren met ons meedenken. De manier waarop zij communiceren, is duidelijk en begrijpelijk. 

Daarnaast verdiept Cornerstones zich goed in ons als klant. Dat maakt het bespreken van onze wensen zo veel makkelijker"

Douwe Oldenbanning
OLBA Holland

Maatwerk & koppelingen

Vaak komt er bij een Shopware webshop ook maatwerk kijken. Denk hierbij aan een koppeling met een kassasysteem, ERP, Feed Management Tool (Channable bijv), WMS (Picqer bijv). Je kunt het zo gek niet verzinnen en wij hebben als Shopware Partner een oplossing. Wij werken dan ook vaker samen met derde partijen om hun systeem te integreren in Shopware, zo ook hebben wij inmiddels enkele plugins mogen ontwikkelen die nu via de Shopware Store te installeren zijn.

DSCF3374

"Ik heb veel zin om de komende jaren verder te groeien met Cornerstones omdat er veel potentie ligt en de kennis groot is om te groeien en ik weet zeker dat we dat samen kunnen doen!"

Martin Keuter
BARCO Lichttotaal

Niet enkel Shopware Partnership certificering

Als extra bevestiging voor mogelijk nieuwe klanten dat wij inhoudelijk erg sterk zijn als Shopware Partner, hebben wij naast de Bronze Partnership certificering ook de vereiste Template en Developer certificeringen vanuit Shopware zelf. Zo weet je altijd dat je onderneemt met vakkundige en capabele Shopware ontwikkelaars.

shopware6-certified-template-designer (2)
shopware6-certified-developer (2)

Hosting

Een complete ontwikkelstraat is wat ons ook efficiënt maakt en ervoor zorgt dat onze klantprojecten volgens planning en sprints opgeleverd worden. Van test naar preview tot productieomgeving. Elke stuk code of design wordt gefaseerd doorgevoerd wat het oppakken, beoordelen, verbeteren en livezetten probleemloos en vooral snel maakt.

Daarnaast hebben wij dit volledig geïntegreerd en geoptimaliseerd met hosting van Google. Daarmee kunnen wij voor onze Shopware projecten de vereiste snelheid en uptime garanderen, met automatisch schalen wanneer dat nodig is. Veilig en flexibel, geheel in de Cloud bij Google. 

Meer informatie hierover vind je op de pagina over Succesvol overgaan naar Google Cloud / Kubernetes

 

kantoor-cornerstones

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? 

Verdiep je in onze specialisaties door op een onderdeel te klikken hier onderaan de pagina. Of kom meer te weten over onze werkwijze.