Cornerstones Media

Wat Cornerstones voor je doet

Wat wij als Bouwmeester voor je kunnen doen

Van uiteenlopende bouwblokken tot diverse slimme oplossingen. Onze diensten zijn breed en flexibel inzetbaar. Wij werken graag slim en schaalbaar, dit doen wij samen met jou en met onze bouwblokken.

Maar wat zijn die bouwblokken

Heel simpel gezegd, willen wij graag efficient werken. Niet het wiel opnieuw uitvinden, maar het moet niet ten koste gaan van de creativiteit en uniekheid. Geen templates, geen 13 in een dozijn maar ook geen dure omdat-het-anders-moet producten.

Wij hebben onze kennis en energie gestoken in het selecteren en filteren van de beste tools en oplossingen. Dit zijn die bouwblokken en op basis van jouw eisen en wensen kijken wij wat er ingezet moet worden.

content-image-4

Bedenken

Heb je een idee of juist geen idee hoe je een bepaald project en product wilt realiseren? Laat ons meedenken met bijvoorbeeld een strategische campagne of design sprint om samen te verdiepen in het vraagstuk. Wij gaan individueel of als team aan de slag om zo jouw idee te realiseren.

_DSF7109

Ontwerpen

Wij ontwerpen met de beste gebruikerservaring en doen dit door digitale producten te realiseren met de eindgebruiker in gedachte. Zo ontwerpen wij de perfecte online interactie. Natuurlijk maken wij mooie ontwerpen, maar we zorgen er vooral voor dat deze ontwerpen en de gewenste functionaliteit met elkaar op 1 lijn zitten om de boodschap over te brengen en te zorgen voor de meest optimale gebruikerservaring.

_DSF6861

Realiseren

Er wordt gekeken naar de wensen van onze klanten en we passen hier onze techniek op aan, zodat er altijd een gepast en voor de klant een op maat lichtgewicht platform ontstaat. Ons modulaire systeem kan aangepast worden aan de individuele wensen van onze klanten, en aan elke merk- of business uitdaging. Zo houden wij onszelf altijd scherp, treden we vaak buiten de bewandelde paden en dwingen wij ons buiten de doos te denken. Met altijd het beste resultaat tot gevolg.

_DSF7445

Uitvoeren

Jouw strategisch plan, mooie vormgeving nog dat prachtige product is niets zonder een gedegen goed doordachte lancering. Wij werken nauw samen met diverse partners met ervaring in website en webshop marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords (SEA) en vele andere vaardigheden om jouw product succesvol onder de aandacht te brengen bij het gewenste publiek. Begrijp goed, met alleen een plan of product bent je er nog niet.

Gaaf toch! Meer weten?

Klantcases

Bekijk hoe de pijlers ingezet worden voor onze klanten

Ons werk

Oplossingen

Zo helpen wij onze klanten met onze verschillende oplossingen

De oplossingen

Vrijblijvend gesprek

Weten hoe wij samen kunnen werken?

Contact opnemen