Onze klant projecten uitgelicht

Lees meer over de totstandkoming van hun webshops

Het blijft altijd lastig als ondernemer om een keuze te maken, als je zoekt naar een nieuw of verbetering van je online platform. Er zijn diverse bureau's met elk hun eigen manier van werken. Welke fundering past het beste. Kies je voor bijvoorbeeld Magento, Shopify, Wordpress of Shopware? 

Met onderstaande casus proberen wij een beeld te geven van onze werkwijze, de systemen die wij inzetten, wat onze klanten vinden en het uiteindelijk resultaat. 

Want wees nu eerlijk, je wilt ook weten hoe dat platform eruit kan komen te zien en of het systeem de juiste keuze is. Een mix van vele factoren. Wij proberen een goed beeld te geven met deze klantcases.
CF-shopware6-homeslider

CF Kunststofprofielen

CF Kunststofprofielen had een online platform maar deze voldeed niet meer aan de verwachtingen en wensen om hun digitale landschap te optimaliseren. 

Dit zou dan ook de start zijn van het bouwen aan de fundering om van daaruit diverse processen te automatiseren/digitaliseren. 

Bekijk de klantcase
arjan-cf

"Cornerstones heeft onze website qua uitstraling en gebruik ingericht naar onze eigen CF kernwaarde: gewoon uniek."

Arjan Bosch
Commercieel Directeur | CF Kunststofprofielen
ksh-website-design

KSH Kantoorspecialisten

Voor KSH hebben wij jaren geleden een succesvolle Shopware 5 webshop gelanceerd. Na dit succes en groei van het bedrijf was het tijd om door te ontwikkelen. 

Er waren nieuwe ideeën en wensen waar wij de uitdaging aangingen met het nieuwe Shopware 6 platform.

Bekijk de klantcase
DSCF3169

"Cornerstones is als digitale partner een betrouwbare partner voor het bouwen en onderhouden van onze Shopware webshops."

Wilco Hennink
Directeur | KSH Kantoorspecialisten
barco-shopware-homepagina

Barco Lichttotaal

Barco Lichttotaal is al meer dan 30 jaar dé (online) specialist in lampen en verlichting. 

Naast hun prachtige winkel met eigenshowroom van maar liefst 1200 m2 hebben zij onlangs samen met ons een compleet nieuwe webshop gelanceerd.

Bekijk de klantcase
DSCF3333

"We zijn op zoek gegaan naar een nieuwe partner voor onze webshop. Na een online zoektocht en diverse gesprekken zijn we bij Cornerstones terecht gekomen omdat hier het beste gevoel lag."

Martin Keuter
Eigenaar | Barco Lichttotaal
klantcase-desteigerconcurrent-schermen

De Steigerconcurrent

Hun oude Shopify omgeving liep tegen beperkingen aan qua flexibiliteit. Iets wat verledenheid is nu Shopware 6 als fundering wordt ingezet. 

Met maatwerk zoals de Lease calculator, het offerte- en campagne systeem, zorgen zij voor een unieke ervaring voor hun klanten.

Bekijk de klantcase