Mollie betaaldienst

Een van onze webshop bouwblokken
MollieLogo23-Black

Als eigenaar van een webshop weet je hoe belangrijk het is om een betrouwbare en efficiënte manier te hebben om betalingen te accepteren van je klanten. Dit is waar Mollie in beeld komt. 

Mollie is een Nederlands bedrijf dat een platform biedt voor bedrijven om betalingen te accepteren via verschillende betaalmethoden, waaronder creditcard, debetkaart, bankoverschrijvingen en digitale wallets.
betaaldienst-mollie-shopware

Mollie integreert naadloos met populaire e-commerce platformen, waaronder Shopware. Met de Mollie-payment gateway kun je je online transacties eenvoudig beheren en je financiële prestaties bijhouden. 

Bovendien biedt Mollie een scala aan tools om je te helpen bij het naleven van reguleringen in verband met online betalingen en fraude te voorkomen.

Waarom kiezen voor Mollie icm Shopware voor je webshop:

Gemakkelijke integratie: Mollie is eenvoudig te integreren met Shopware, wat betekent dat je binnen enkele minuten kunt beginnen met het accepteren van betalingen van je klanten.

Veel betaalmethoden: Mollie biedt een breed scala aan betaalmethoden, zodat je ervoor zorgt dat je klanten altijd een betaalmethode kunnen vinden die bij hen past.

Veiligheid: Mollie is een gecertificeerde Payment Service Provider en biedt je de noodzakelijke beveiliging voor je online transacties.

Klantenservice: Mollie heeft een uitstekende klantenservice en biedt je 24/7 ondersteuning, zodat je altijd hulp krijgt wanneer je die nodig hebt.

DesteigerConcurrent

Als je op zoek bent naar een betrouwbare oplossing voor het accepteren van betalingen voor je webshop, dan is Mollie en Shopware de perfecte combinatie. 

Met een paar klikken heb je jouw Shopware shop al gekoppeld met Mollie en ben je klaar om betalingen te accepteren. Van iDeal tot mastercard en paypal.

Dit zijn oa onze redenen om Mollie te adviseren bij onze klanten, net zoals deSteigerConcurrent dat doet!

shopware6-folders
Ook weten hoe wij Mollie voor jou kunnen inzetten?

Ga met ons in gesprek en wij vertellen je graag over de mogelijkheden van Mollie in combinatie met jouw online platform. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Neem direct contact met ons op
Bekijk andere bouwblokken

De combinatie met ander bouwblokken maakt dat Mollie een essentieel onderdeel is van onze winnende formule.

Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale online klantervaring voor de bezoeker van jouw webshop.

Alumio

Alumio geeft je de mogelijkheid om systemen naadloos met elkaar te integreren. koppel met jouw ERP, PIM of CRM. Met behulp van Alumio kan je die connecties leggen.

Channable

De alles-in-één tool voor het optimaliseren van datafeeds, productvermeldingen voor marktplaatsen

Deployteq

Koppel met Deployteq, alles wat je nodig hebt voor succesvolle marketing automation. Maak eenvoudig campagnes, landingspagina’s, profielen en dashboards.

FAQ Manager

Maak eenvoudig vragen met antwoorden aan en categoriseer deze in verschillende pagina's. Zo maak je een overzichtelijk hulpmiddel voor je bezoekers

Google Cloud

Onze schaalbare en betrouwbare hosting oplossingen die op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klantprojecten.