Als eerste Shopware 5 klant, gingen wij over naar Shopware 6.

Nieuw ontwerp, nieuwe techniek, nieuwe fundering.
DSCF2996

Van een offline winkel naar een succesvolle online winkel.

Toen Wilco bij ons kwam met de vraag of wij konden assisteren bij het online aanbieden van hun assortiment, was de keuze snel gemaakt. Vanuit een strategisch plan werd de basis gezet met Shopware 5.

Met behulp van slimme oplossingen vanuit het Shopware platform kon KSH samen met hun marketingbureau grote successen boeken! De eerste 7cijferige omzet was een feit. Dit succes deed KSH doorgroeien, met als gevolg dat zij te groot werd voor haar Shopware 5 jasje. 

Tijd voor iets nieuws. Hallo Shopware 6!

ksh-website-design

Zelfde bedrijf, nieuwe shop(wensen)

Voor de realisatie van het nieuwe platform werden de koppen bij elkaar gestoken. Samen met Wilco en het nieuwe marketing team werden nieuwe concepten uitgedacht. 

Zodoende konden wij met een doordacht plan beginnen met de eerste schetsen voor KSH’s vernieuwde look&feel.

DSCF2963

Met de bestaande huisstijl als basis, de uitgesproken eisen van herkenning en de technische vereisten, werd een compleet nieuw design door ons uitgewerkt. Alle belangrijkste schermen, 31 stuks totaal, werden op pixel niveau uitgewerkt en getest.

In nauw overleg met hun marketing afdeling en gesprekken tussen ons designteam, werd de nieuwe look een feit.

DSCF3186

“Cornerstones is als digitale partner een betrouwbare partner voor het bouwen en onderhouden van onze Shopware webshops.”

Wilco Hennink
KSH Kantoorspecialisten
ksh-maatwerk-shopware

Up & crosssell | maatwerk

Een specifieke vraag was het eenvoudiger tonen van de upsell bij een product. Samen met het technische team hebben wij middels een brainstormsessie inzichtelijk gemaakt hoe dit als compleet maatwerk binnen het bestaande platform vorm kon krijgen.

Bezoekers kunnen dankzij deze update gemakkelijk de bijbehorende producten uitkiezen en samenstellen. Zo zorgt het ervoor dt de klant beter krijgt wat hij zoekt en zo positief effect heeft op de bestelwaarde.

ksh-maatwerk-koppelingen-shopware

Leverancier koppeling | Maatwerk

De order aantallen lopen op waardoor de orderflow zo efficient mogelijk voor KSH ingeregeld moet worden. Hierdoor hebben wij een koppeling geschreven met het CRM pakket waardoor KSH op één plek de orderafhandeling kan afhandelen. Het CRM is ook gekoppeld met RoutiGo zodat de bezorgroutes ook zo efficient mogelijk ingepland worden voor de chauffeurs van KSH.

Slimme bouwblokken

Dit zijn diverse bouwblokken die wij voor KSH Kantoorartikelen inzetten, om zo hun Shopware platform compleet te maken. Samen met de klant definiëren wij hiermee de beste fundering.

Channable

De alles-in-één tool voor het optimaliseren van datafeeds, productvermeldingen voor marktplaatsen

FAQ Manager

Maak eenvoudig vragen met antwoorden aan en categoriseer deze in verschillende pagina's. Zo maak je een overzichtelijk hulpmiddel voor je bezoekers

Deployteq

Koppel met Deployteq, alles wat je nodig hebt voor succesvolle marketing automation. Maak eenvoudig campagnes, landingspagina’s, profielen en dashboards.

Google Cloud

Onze schaalbare en betrouwbare hosting oplossingen die op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klantprojecten.

Mollie

Koppeling met betaaldienst Mollie. Als ‘Recommended by Shopware’ App zorgen wij ervoor dat deze integratie optimaal is ingesteld.

Nieuws en blog

Tools voor de marketeers. Publiceren van nieuwsberichten en blog berichten voor het informeren en interactie met de bezoeker stimuleren.

Offerte systeem

Laat bezoekers hun producten in een lijst samenstellen en deze versturen. Zo kan je klanten specifiek bedienen met unieke prijzen en offertes. Gemakkelijk en snel binnen Shopware.

OnePage checkout

Vergemakkelijk het bestel proces voor de bezoeker. Toon alle benodigde informatie en formulieren in één overzichtelijk geheel. Verhoog conversie en maak de klant blij.

Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale online klantervaring voor de bezoeker van jouw webshop.

professionele-webshop-laten-maken

“Zo hebben we een handvol maatwerk oplossing uitgewerkt voor het Shopware platform van KSH kantoorspecialisten, die allemaal moeten bijdragen aan het vereenvoudigen van het beheer en bestelproces”

Thomas Rolink
Cornerstones

Nieuwe focus en nieuwe samenwerking

Wilco en KSH hebben hun wensen voor 2023 al uitgesproken en daarom zitten wij ook dit jaar weer samen voor nieuwe ontwikkelingen en aanpassingen. De markt is altijd in beweging en vraagt een constante sturing, wat wij samen met hun marketingteam de komende periode weer gaan indexeren, beoordelen en op schakelen. Dat maakt het werk als digitale partner uitdagend en oh zo leuk.

professionele-webshop-laten-maken
Alles over Shopware

Wil je meer weten wat oa Shopware voor jouw onderneming online kan betekenen?

Shopware 6
shopware-webshop-laten-maken
Lees onze blog

Blijf helemaal op de hoogte en krijg alle ins en outs mee als je je verdiept in onze kennis inhoudelijke blogs!

Lees onze blog
tuincentrum-noordbarge-klein
Klantcases

Zie hoe wij diverse bouwblokken voor onze klanten inzetten en tot welk resultaten dit heeft gebracht.

Bekijk klantcases