Koppelingen & integraties

de slimme fundering van onze werkmethode

Wij helpen je met je webshop om het platform, je aanwezigheid en omzet te verbeteren. Als specialisten in e-commerce en Shopware bouwen we webshops die niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en gebruiksvriendelijk. We begrijpen dat elke webshop uniek is en zorgen ervoor dat die van jou opvalt en goed werkt voor je klanten.

Meer dan alleen webshop bouwer

We weten hoe belangrijk het is dat je webshop goed samenwerkt met andere systemen in je bedrijf. Daarom zijn we ook ervaren in het koppelen van webshops met verschillende softwarepakketten, denk aan:

  • ERP-systemen: SAP, Exact
  • CRM-software: Salesforce, HubSpot
  • Betaalsystemen: PayPal, Mollie
  • Logistieke diensten: DHL, UPS, PostNL
  • Marketingtools: Mailchimp, Google Analytics

Slim automatiseren met koppelingen

Deze koppelingen zorgen ervoor dat je webshop soepel werkt met je andere bedrijfsprocessen, zoals voorraadbeheer, klantrelaties, betalingen en verzendingen. Zo wordt je webshop een goed geïntegreerd onderdeel van je hele bedrijf.

Wij streven ernaar om je de juiste tools en ondersteuning te bieden, zodat je webshop kan groeien en bloeien. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij jouw ideeën werkelijkheid kunnen maken.

Google Cloud

Onze schaalbare en betrouwbare hosting oplossingen die op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klantprojecten.

Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale online klantervaring voor de bezoeker van jouw webshop.

Deployteq

Koppel met Deployteq, alles wat je nodig hebt voor succesvolle marketing automation. Maak eenvoudig campagnes, landingspagina’s, profielen en dashboards.

Vergelijker

Met deze maatwerk oplossing kan de bezoeker eenvoudig producten vergelijken met elkaar. Ook is dit verwerkt op de productdetail voor up- en cross-sell mogelijkheden.

Alumio

Alumio geeft je de mogelijkheid om systemen naadloos met elkaar te integreren. koppel met jouw ERP, PIM of CRM. Met behulp van Alumio kan je die connecties leggen.

Nieuws en blog

Tools voor de marketeers. Publiceren van nieuwsberichten en blog berichten voor het informeren en interactie met de bezoeker stimuleren.

FAQ Manager

Maak eenvoudig vragen met antwoorden aan en categoriseer deze in verschillende pagina's. Zo maak je een overzichtelijk hulpmiddel voor je bezoekers

Offerte systeem

Laat bezoekers hun producten in een lijst samenstellen en deze versturen. Zo kan je klanten specifiek bedienen met unieke prijzen en offertes. Gemakkelijk en snel binnen Shopware.

Channable

De alles-in-één tool voor het optimaliseren van datafeeds, productvermeldingen voor marktplaatsen

Mollie

Koppeling met betaaldienst Mollie. Als ‘Recommended by Shopware’ App zorgen wij ervoor dat deze integratie optimaal is ingesteld.

OnePage checkout

Vergemakkelijk het bestel proces voor de bezoeker. Toon alle benodigde informatie en formulieren in één overzichtelijk geheel. Verhoog conversie en maak de klant blij.

Leadinfo

Leadinfo is een krachtig hulpmiddel voor bedrijven die hun leadgeneratie activiteiten met hun website of webshop willen verbeteren.

Doofinder

Doofinder is een slimme zoekmachine voor websites die is gebaseerd op kunstmatige intelligentie. Het helpt webshops meer te verkopen door de zoekervaring voor gebruikers te verbeteren.

TAGGRS

Genereer tot 30% meer conversies en omzet met Server Side Tagging

shopware6-folders
Download de Shopware 6 brochure

Download de gratis Shopware 6 brochure. Mocht je na aanleiding van de brochure nog vragen hebben? Schroom dan niet op contact met ons op te nemen. Onze gecertificeerde Shopware specialisten staan jou graag te woord!

Download de brochure