Webdesign

Ben jij op zoek naar het perfecte webdesign voor jouw nieuwe website of webshop? Dan ben je bij Cornerstones aan het juiste adres. Wij bouwen een website of webshop gebaseerd op jouw doelen, producten, project, bedrijf of dienst. Op deze manier streven wij naar een webdesign dat volledig voldoet aan het doel wat jij wilt nastreven met jouw website.

_DSF6861

Webdesign op maat

Ons webdesign is altijd op maat gemaakt. Dit betekent dat wij altijd een uniek webdesign op basis van jouw doelen, bedrijf of project samenstellen, die daarnaast ook nog eens snel te veranderen is. 

Naast het feit dat de website er door het unieke webdesign visueel zal uitspringen, kun jij ook zelf als eigenaar op bijna ieder niveau de website aanpassen. Zo kun jij via ons webdesign heel snel zelf nieuwe pagina’s aanmaken of verwijderen, afbeeldingen uploaden en content toevoegen, uitbreiden of delen op Social media.

Hoe wij dit als webbouwers exact doorvoeren in het op maat gemaakte webdesign is eveneens onderhevig aan de wensen en eisen die jij stelt aan jouw website.

_DSF7329

Webdesign op basis van een open-source CMS

Net als Wordpress is ons webdesign gebaseerd op een open-source CMS. Hier bouwen wij al onze websites en webshops op. Middels dit CMS kun jij, zoals eerder benoemd, het website design eenvoudig (laten) beheren maar ook inzetten op voor zoekmachines en Social media geoptimaliseerde inhoud.

Voordelen met het werken van ons laatste design zijn onder andere het feit dat dit ervoor zorgt dat het webdesign toegankelijk is en constant aan verbetering onderhevig is. Zo kunnen wij altijd de beste kwaliteit blijven nastreven door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign direct door te voeren, en beschik jij altijd over de laatste versie van het design. 

Ons design resulteert daarnaast in een zeer snelle website die geoptimaliseerd is voor de grootste zoekmachines, waaronder Google. 

Adaptief webdesign

Een ander belangrijk aspect van ons webdesign is het feit dat dit volledig adaptief en responsief is. Hierdoor zal het design wat wij voor jou maken zich altijd automatisch zal aanpassen aan de gebruiker. Wij bouwen dus niet enkel voor desktop of mobiel maar voor alle apparaten. 

Dit resulteert in het feit dat een website niet enkel optimaal wordt weergegeven op desktop, maar bijvoorbeeld ook op mobiel en tablet. In onze ogen is dit een zeer belangrijk aspect van goed webdesign. Wij vinden dat een webdesign aangepast wordt aan de gebruiker, en niet dat de gebruiker zich moet aanpassen aan een website. Hiermee streven wij een optimale ervaring van de gebruiker op de website na. 

Tegelijkertijd bouwen wij ook voor alle browsers en de eerder benoemde zoekmachines en media. Ons design is hierin onderscheidend.

Wij zijn expert en bevlogen in webdesign

'Kunnen jullie mij helpen met webdesign' is wat veel ondernemers ons geregeld vragen, om zo de webdesign werkzaamheden uit handen te laten nemen. 

Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken in het bedrijfsleven en een professioneel, goed doordacht eigen online platform is hierin essentieel. Dit vraagt expertise, waar er vele aspecten om de hoek komen kijken om een succesvol en toekomstbestendige website of webshop te laten bouwen.

Professioneel webdesign voor klein & groot

Dankzij onze bouwblokken kunnen wij voor elke ondernemer, klanten, bedrijf of project een gepaste oplossing bieden. Met ons schaalbare concept zorgen wij altijd voor het juiste design. Door de schaalbaarheid van ons webdesign hebben wij door de jaren heen al veel klanten blij mogen maken met een door ons op maat gemaakt professioneel webdesign. 

Dit resulteert ook in het feit dat wij veel ervaring hebben mogen opdoen met het bouwen van websites van verschillende omvang. Zo variëren de door ons gebouwde websites van enkele pagina’s tot websites met een breed scala aan pagina’s, bijvoorbeeld gefocust op e-commerce. De door ons opgedane kennis en ervaring resulteert in het feit dat wij iedereen kunnen voorzien van een professioneel webdesign op maat. Dit doen wij in samenspraak met jou.

Door de schaalbaarheid van ons webdesign hebben wij door de jaren heen al veel klanten blij mogen maken met een door ons op maat gemaakt professioneel webdesign. Dankzij de bouwblokken die wij hanteren kunnen wij voor elke ondernemer, klanten, bedrijf of project een gepaste oplossing bieden. Met ons schaalbare concept zorgen wij altijd voor het juiste en professionele webdesign. Wanneer je jouw nieuwe website of webshop laat ontwerpen wil je natuurlijk een professioneel webdesign als eindresultaat.

nicecubes-website

Een professioneel webdesign is van groot belang voor alle ondernemers en bedrijven. Dit komt door het feit dat men tegenwoordig vaak de zoektocht naar een bedrijf of dienst online start. De eerst aanraking met jou en jouw bedrijf is hierdoor over het algemeen jouw website. Om deze reden wil je dan ook een professioneel webdesign hanteren zodat ook jouw website of webshop professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalt. Hierbij willen we uiteraard de huisstijl van jouw onderneming in het professionele webdesign verwerken.

tuincentrum-noordbarge-klein

Daarnaast is het van belang dat zodra een bezoeker op jouw website of webshop uitkomt deze de ultieme ervaring ervaart. Hierbij is het belangrijk dat de website goed aanvoelt. Dit bereik je in eerste instantie met de uitstraling van jouw bedrijfswebsite of webshop. Hierbij is het belangrijk dat de website professionaliteit uitstraalt. Dit betekent dat de menustructuur duidelijk en overzichtelijk is, maar bovendien goed werkt. Daarbij is de menustructuur op een website de manier waarop een bezoeker navigeert. 

Het is dus belangrijk dat de belangrijkste pagina’s hierin zijn opgenomen, en dat iedere pagina op een correcte manier wordt doorgelinkt. Dit draagt bij aan de professionaliteit van jouw webdesign. Gebruiksvriendelijkheid is daarbij één van de belangrijkste speerpunten die zoekmachines hanteren om een website een bepaalde ranking toe te dienen binnen de zoekresultaten. Hoe hoger jouw website wordt getoond, hoe hoger de kwaliteit over het algemeen is die wordt toegedicht door een gebruiker aan jouw website. Laat jouw webdesign dus altijd realiseren door een professional zodat de kwaliteit en professionaliteit kan worden gerealiseerd en gewaarborgd. 

veel ervaring met het bouwen van professionele webdesigns

Zelf hebben wij door de jaren heen al mogen werken met een breed scala van opdrachtgevers. Dit resulteert ook in het feit dat wij veel ervaring hebben mogen opdoen met het bouwen van professionele webdesigns van verschillende omvang. Zo variëren de door ons gebouwde websites van websites met een single page webdesign, een webdesign met enkele pagina’s tot een webdesign met een breed scala aan pagina’s, bijvoorbeeld gefocust op e-commerce. 

Door de ervaring met alle type websites zijn wij als webdesigners thuis in alle delen van het speelveld. Het professioneel webdesign wat wij jou aanleveren is uniek, omdat wij altijd volledig de eisen, wensen en huisstijl verwerken in het aangeleverde webdesign. Daarbij kunnen wij door onze opgedane kennis en ervaring iedereen kunnen voorzien van een professioneel webdesign op maat. Wat misschien nog wel het belangrijkste aan ons webdesign is, is dat we deze altijd volledig realiseren in samenspraak met jou. 

laundryuse_werk-cornerstones
rickmeinen-studio_werk-cornerstones
yourizon_werk-cornerstones

Uniek ontwerp & techniek

Wij helpen je met het uitdenken, concretiseren, ontwerpen en uitvoeren van jouw maatwerk applicatie vraagstuk of project. Breed inzetbaar en schaalbaar, met minimale investering. Zo realiseren wij het webdesign voor websites en webshops.

Wij bouwen altijd een uniek ontwerp op basis van jouw doelen, wensen, diensten of producten. Het is altijd een genot om de samensmelting te zien van het design en de websitetechniek, zodra jij de website kunt veranderen door op bijna elk niveau de site aan te vullen met jouw eigen content, of in samenspraak met de marketing afdeling. 

Veelgestelde vragen

Webdesign is het vormgeven van oa websites en webshops. Online platformen voor het internet. Hier komen expertises op het gebied van grafische vormgeving en gebruikerservaring samen. Naast ontwerp (esthetisch) is  het functionele een nog belangrijkere rol bij het maken van webdesign. 

Een webdesign (website en webshop) is een essentieel onderdeel van de gehele ontwikkeling daar waar de gebruiker van de website/webshop zo intuïtief en eenvoudig mogelijk deze moet kunnen gebruiken. De interactie met de 'user' staat centraal. Functie boven vorm.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van websites, webshops maar ook maatwerk applicaties. Tijdelijks ons voortraject bij het realiseren van een nieuwe platform, besteden wij ruim aandacht aan de dit webdesign. Middels deskresearch, klant gesprekken en brainstormsessies zorgen wij ervoor dat het webdesign zo perfect aansluit bij jouw wens als klant en de beste klantreis voor de bezoeker.

Je heb verschillende manieren om een webdesign te verkrijgen voor jouw webproject. 

Denk aan tal van 'template' websites waar je voor een relatief laag bedrag al klaar bent. Dit zijn ontwerpen die vooraf standaard gemaakt zijn voor een breed publiek. Maar.. je hebt dan wel een erg generiek, 13in een dozijn en mogelijk niet passend webdesign ontwerp. Laat staan dat je dan er nog voor moet zorgen dat het ontwerp in de techniek komt, zodat je een werkende website of webshop hebt.

Een andere, en betere optie; Laat je goed informeren door een gespecialiseerd bedrijf met kennis op het gebied van webdesign zodat het webdesign 100% aansluit op je wensen, uniek is en optimaal ontwerpen is voor jouw bezoeker.

Open source webdesign is eenvoudig geformuleerd; het platform wordt ontwikkelt met een fundering welke veel gebruikt wordt, bekend is en iedereen hiermee kan (door)ontwikkelen. Dit is wat wij altijd uitdragen en onze klanten op het hard drukken om deze manier ook te ontwikkelen. Stel, je wilt met het webdesign project naar een andere digitale partner, dan kan deze dit eenvoudig overnemen en begrijpen. Geen restricties.

Vraag vrijblijvend webdesign informatie aan!

Elk webdesign vraagstuk vraagt om een goede inleiding en goed gesprek. Zo maken wij graag met jou kennis, en denken wij graag met jou mee om te kijken hoe wij je kunnen helpen!

Heb je een vraag over je webdesign opdracht? Neem dan contact met ons op en wij gaan graag in gesprek om te onderzoeken hoe wij je met ons design kunnen helpen! Liever direct een gratis webdesign advies rapport of een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.