Webdesign

Ben jij op zoek naar het perfecte webdesign voor jouw nieuwe website of webshop? Dan ben je bij Cornerstones aan het juiste adres. Wij bouwen websites en webshops op maat, gebaseerd op jouw eisen, wensen en doel van de website. Op deze manier streven wij naar een webdesign dat volledig voldoet aan het doel wat jij wilt nastreven met jouw nieuwe website.

Webdesign op maat

Webdesign op maat

Een belangrijk aspect van ons webdesign is dat deze altijd op maat gemaakt is. Dit betekent dat wij altijd een uniek webdesign op basis van jouw eisen en wensen samenstellen, die daarnaast ook nog eens eenvoudig te beheren en te veranderen is door jou als eigenaar. 

Naast het feit dat de website er door het unieke webdesign visueel zal uitspringen, kun jij ook zelf als eigenaar op bijna ieder niveau de website beheren en aanpassen. Zo kun jij via ons webdesign heel eenvoudig zelf nieuwe pagina’s aanmaken of verwijderen, afbeeldingen uploaden en content toevoegen of uitbreiden. 

Hoe wij dit als webbouwers exact doorvoeren in het op maat gemaakte webdesign is eveneens onderhevig aan de wensen en eisen die jij stelt aan jouw nieuwe website.

Webdesign op basis van een open-source CMS

Webdesign op basis van een open-source CMS

Ons webdesign is gebaseerd op ons open-source CMS. Hier bouwen wij al onze websites en webshops op. Middels dit CMS kun jij, zoals eerder benoemd, de website eenvoudig beheren maar ook volledig inzetten op voor zoekmachines geoptimaliseerde inhoud.

Voordelen met het werken van ons open-source CMS zijn onder andere het feit dat dit ervoor zorgt dat het webdesign toegankelijk is en constant aan verbetering onderhevig is. Zo kunnen wij altijd de beste kwaliteit blijven nastreven door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign direct door te voeren. 

Ons open-source CMS resulteert daarnaast in een zeer snelle website die geoptimaliseerd is voor de grootste zoekmachines, waaronder natuurlijk Google. 

Adaptief webdesign

Een ander zeer belangrijk aspect van ons webdesign is het feit dat dit volledig adaptief en responsief is. Dit betekent dat het webdesign wat wij voor jou maken zich altijd automatisch zal aanpassen aan de gebruiker. Wij bouwen dus niet enkel voor desktop of mobiel maar voor alle apparaten. 

Dit resulteert in het feit dat de website niet enkel optimaal wordt weergegeven op desktop, maar bijvoorbeeld ook op mobiel en tablet. In onze ogen is dit een zeer belangrijk aspect van goed webdesign. Wij vinden dat een goed webdesign zich aanpast aan de gebruiker, en niet dat de gebruiker zich moet aanpassen aan de website. Hiermee streven wij een optimale ervaring van de gebruiker op de website na. 

Dit betekent tegelijkertijd ook dat wij bouwen voor alle browsers en de eerder benoemde zoekmachines. Ons webdesign gebaseerd op ons open-source CMS is hierin onderscheidend.

Wij zijn expert en bevlogen in webdesig

'Kunnen jullie mij helpen met webdesign' is wat veel ondernemers ons geregeld vragen, om zo de webdesign werkzaamheden uit handen te nemen. 

Tegenwoordig is het internet niet meer weg te denken in het bedrijfsleven en een professioneel, goed doordacht eigen online platform is hierin essentieel. Dit vraagt expertise, waar er vele aspecten om de hoek komen kijken om een succesvol en toekomstbestendige website of webshop te bouwen.

Wij bouwen voor klein & groot

Dankzij onze bouwblokken kunnen wij voor elke ondernemer een gepaste oplossing bieden. Met ons schaalbare concept zorgen wij altijd voor het juiste recept!

Wij realiseren altijd een uniek ontwerp op basis van jouw eisen en wensen. Het is altijd een genot om de samensmelting te zien van het ontwerp en de techniek, zodra jij als website eigenaar de website kunt veranderen door op bijna elk niveau de site aan te vullen met jouw eigen content, of in samenspraak met de marketing afdeling. 

laundryuse_werk-cornerstones
rickmeinen-studio_werk-cornerstones
yourizon_werk-cornerstones

Uniek ontwerp & techniek

Wij helpen je met het uitdenken, concretiseren, ontwerpen en uitvoeren van jouw maatwerk applicatie vraagstuk. Breed inzetbaar en schaalbaar, met minimale investering. Zo realiseren wij het webdesign voor websites, webshops en maatwerk! Wij realiseren altijd een uniek ontwerp op basis van jouw eisen en wensen. Het is altijd een genot om de samensmelting te zien van het ontwerp en de techniek, zodra jij als website eigenaar de website kunt veranderen door op bijna elk niveau de site aan te vullen met jouw eigen content, of in samenspraak met de marketing afdeling. 

Vraag vrijblijvend webdesign informatie aan!

Elk webdesign vraagstuk vraagt om een goede inleiding en goed gesprek. Zo gaan wij graag met jouw het gesprek aan om te kijken hoe wij je kunnen helpen!

Heb je een vraag over je webdesign opdracht? Neem dan eenvoudig contact met ons op en wij gaan graag in gesprek om te onderzoeken hoe wij je kunnen helpen! Liever direct een gratis webdesign advies rapport kan natuurlijk ook.