Webdesign bureau

voor websites en webshops

Ben jij op zoek naar een webdesign bureau?  Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Cornerstones is een webdesign bureau in Emmen, gelegen in de provincie Drenthe. Als webdesign bureau specialiseren wij ons in het bouwen van websites en webshops, waarbij wij al jouw wensen en eisen realiseren in een professioneel webdesign. Online aanwezigheid en vindbaarheid is in onze ogen niet voldoende. Wij willen jou als webdesign bureau helpen bij alle facetten van jouw website of webshop.

quebix-website

Wat doet webdesign bureau Cornerstones?

Ons webdesign bureau bouwt websites en webshops voor verschillende doelen. Hierin zijn onze werkzaamheden breed en flexibel inzetbaar, waarbij wij slim en schaalbaar te werk gaan. Dit alles doen we samen met jou. 

We starten met het meedenken aan een strategische campagne of design sprint voor jouw dienst of product. 

 

Vervolgens gebruiken wij onze jarenlange ervaring als webdesign bureau om de beste gebruikerservaring te ontwerpen. Dit doen wij met de focus op uitstraling, functionaliteit en maatwerk. Ook wordt er gekeken naar de wensen van de gebruiker, waarbij we het doel van een website of webshop in ons achterhoofd houden. Zo passen wij onze techniek aan voor de gebruiker, zodat er een optimale weergave en ervaring plaatsvindt. 

Tenslotte brengen wij dit allemaal samen in de uitvoering, waarin de lancering van jouw nieuwe website of webshop centraal staat.

mockuuups-ceseasy
mockuuups-ceseasy

Professioneel webdesign bureau gefocust op maatwerk

Een van onze kernwaarden bij het bouwen van websites en webshops is het leveren van maatwerk. Dit betekent dat wij al jouw wensen en eisen willen realiseren in een op maat gemaakt webdesign, specifiek voor jouw doelen. Dit doen we altijd in samenspraak met jou. In een kennismakingsgesprek bespreken we alle mogelijkheden en doelen van de website. Als alles eenmaal in kaart is gebracht kunnen we aan de slag. 

Als webdesign bureau gebruiken wij enkel de beste methodes om een perfect ontwerp op maat aan te leveren. Dit doen we op basis diverse elementen, systemen en slimme bouwblokken. Deze zijn allemaal tot in de puntjes getest en uitgevoerd, waardoor wij 100% kunnen garanderen dat dit de juiste keuze is om op het juiste moment in te zetten. Op deze manier kunnen wij snel ontwikkelen en de kosten laag en schaalbaar houden. Al onze bouwblokken zetten wij samen met jou in om voor ieder vraagstuk tot een op maat gemaakte oplossing te komen.

Websites gerealiseerd door webdesign bureau Cornerstones

Bij Cornerstones hebben wij jarenlange ervaring met het bundelen van persoonlijke eisen en wensen in vormgeving, website ontwikkeling en design. Hierbij bouwen wij websites met een open-source CMS, en webshops op basis van Shopware. Bekijk hieronder het resultaat van een aantal klanten die hun webdesign door ons hebben laten realiseren:

Waarom kiezen voor Cornerstones?

Naast onze focus op het leveren van maatwerk zijn er nog een aantal andere aspecten waarmee webdesign bureau Cornerstones zich onderscheidt van andere webdesign bureaus. 

Ten eerste zijn al onze websites en webshops adaptief. Dit betekent al ons design zich zal aanpassen aan de gebruiker. Hierbij houdt ons webdesign rekening met bijvoorbeeld het soort apparaat waarmee de gebruiker jouw website of webshop bezoekt. Komt deze bijvoorbeeld via mobiel, waar ongeveer 70-75% van de gebruikers op zoekt, dan zal de website zich automatisch aanpassen naar de optimale weergave op dit device. 

Zo optimaliseren wij de gebruikerservaring, waardoor jouw doelen op de website ook sneller en vaker worden behaald. Daarnaast zijn alle elementen die wij gebruiken en toepassen tot in detail getest, waardoor wij 100% succes kunnen nastreven. 

Wij bouwen als webdesign bureau voor zowel klein als groot, waarbij wij iedere stap doorlopen wij samen met jou. Wij bouwen voor gezamenlijk succes!

Maak kennis met webdesign bureau Cornerstones

Graag weten wat wij als webdesign bureau voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij geven graag antwoord op al jouw vragen!

Vrijblijvend contact opnemen met ons webdesign bureau?