Websites bouwen met open-source CMS

Met ons Open-source CMS waarop wij alle nieuwe websites bouwen, kan je volledig inzetten op content creatie en voor zoekmachines geoptimaliseerde inhoud. Het beheer van jouw website is zorgvuldig gestructureerd om het dagelijkse werk te vereenvoudigen en tijd te besparen.

Wij realiseren altijd een uniek ontwerp op basis van jouw eisen en wensen. Het is altijd een genot om de samensmelting te zien van het ontwerp en de techniek, zodra jij als website eigenaar de website kunt veranderen door op bijna elk niveau de site aan te vullen met jouw eigen content, of in samenspraak met de marketing afdeling. 

Het systeem is responsive en adaptief zodat jouw website altijd te benaderen is op desktop, tablet en zelfs mobiel. De techniek is vooruitstrevend, flexibel en voor iedereen te begrijpen. Het systeem past zich aan aan de gebruiker, niet andersom.

_DSF6861

Met ons opensource CMS kan jij als website eigenaar heel flexibel bouwen aan je platform. Dankzij de vele bouwblokken is het niet nodig om voor elke wens of aanpassing met de webbouwers aan de telefoon te hangen. Slimme systemen om snel te kunnen groeien. Een ideaal platform voor elke ondernemer en partner om aan zijn of haar online strategie te werken.

_DSF7329

De CMS-functies zijn gebouwd met het oog op kleine en grootschalige platforms. Dankzij een zeer consistente gebruikerservaring en gebruikersinterface voor alle functionaliteiten kan je gemakkelijk de redactionele controle behouden, zelfs als je grote aantallen pagina's moet beheren.

laundryuse_werk-cornerstones
rickmeinen-studio_werk-cornerstones
yourizon_werk-cornerstones

Wij bouwen voor klein & groot

Dankzij onze bouwblokken kunnen wij voor elke ondernemer een gepaste oplossing bieden. Met ons schaalbaar concept zorgen wij altijd voor het juiste recept!

Bekijk ons werk

Weten hoe wij je kunnen helpen?

Elk vraagstuk vraagt om een goede inleiding en goed gesprek. Zo gaan wij graag met jouw het gesprek aan om te kijken hoe wij je kunnen helpen!

Neem vrijblijvend contact op