Google Cloud hosting

hoge beschikbaarheid, beveiliging en prestatie gegarandeerd

Google Cloud Hosting is één van onze belangrijkste bouwblokken. Het biedt ons schaalbare en betrouwbare hosting oplossingen die op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klantprojecten. Het platform gebruikt dezelfde infrastructuur als Google's interne systemen, waardoor een hoge beschikbaarheid, beveiliging en prestatie gegarandeerd is. 

google-cloud-logo
Lees enkele voordelen van het hosten van jouw platform met Google Cloud hosting:
downtime-hosting

Uptime en beschikbaarheid

We kunnen nog zo'n indrukwekkend en mooi platform samen realiseren, zonder dit essentiële bouwblok valt alles in het water als de jouw bezoekers jouw website of webshop niet kunnen bereiken. Zelfs een traag platform kan al funest zijn en zodoende conversies of verkopen kosten.

Een onstabiele omgeving kan zelfs reden zijn dat jouw SEO/SEA werkzaamheden hieronder gaan leiden, daar waar downtime een reden kan zijn dat bij zoekmachines je positie verslechterd, met mogelijk gevolg dat bezoekers naar je concurrentie gaan.

Snel, sneller en snelst

Het uitgebreide wereldwijde netwerk van Google Cloud hosting is een van de meest onderscheidende kenmerken. Dankzij het inmense netwerk van Google maakt het zo, dat dit de meeste ideale fundering is voor onze klanten.

Naast de grootte, snelheid en hoeveelheid.. maakt de schaalbaarheid van Google cloud hosting dit uniek. Geen zorgen over load en angst dat jouw platform overbelast wordt. Met makkelijke en eventueel automatische schaalbaarheid kan jij ervoor zorgen dat jouw website of webshop altijd bereikbaar blijft.

google-cloud-hosting

Ook weten hoe wij Google Cloud hosting voor jou kunnen inzetten?

Ga met ons in gesprek en wij vertellen je graag over de mogelijkheden van Google Cloud in combinatie met jouw online platform. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Neem contact met ons op
Bekijk andere bouwblokken

De combinatie met andere bouwblokken maakt dat Google Cloud hosting een essentieel onderdeel is van onze winnende formule.

Alumio

Alumio geeft je de mogelijkheid om systemen naadloos met elkaar te integreren. koppel met jouw ERP, PIM of CRM. Met behulp van Alumio kan je die connecties leggen.

Channable

De alles-in-één tool voor het optimaliseren van datafeeds, productvermeldingen voor marktplaatsen

Mollie

Koppeling met betaaldienst Mollie. Als ‘Recommended by Shopware’ App zorgen wij ervoor dat deze integratie optimaal is ingesteld.

Offerte systeem

Laat bezoekers hun producten in een lijst samenstellen en deze versturen. Zo kan je klanten specifiek bedienen met unieke prijzen en offertes. Gemakkelijk en snel binnen Shopware.

OnePage checkout

Vergemakkelijk het bestel proces voor de bezoeker. Toon alle benodigde informatie en formulieren in één overzichtelijk geheel. Verhoog conversie en maak de klant blij.

Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale online klantervaring voor de bezoeker van jouw webshop.