Onze bouwblokken

de slimme fundering van onze werkmethode

Wat zijn die bouwblokken? Heel simpel gezegd, willen wij graag efficiënt werken. Niet het wiel opnieuw uitvinden, maar het moet niet ten koste gaan van de creativiteit en uniekheid. Geen templates, geen 13 in een dozijn maar ook geen dure omdat-het-anders-moet producten.

Wij hebben onze kennis en energie gestoken in het selecteren en filteren van de beste tools en oplossingen. Dit zijn enkele van die bouwblokken.

Google Cloud

Onze schaalbare en betrouwbare hosting oplossingen die op maat kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van onze klantprojecten.

Shopware

Shopware is een open source e-commerce platform waarbij de focus ligt op het bieden van een maximale online klantervaring voor de bezoeker van jouw webshop.

Deployteq

Koppel met Deployteq, alles wat je nodig hebt voor succesvolle marketing automation. Maak eenvoudig campagnes, landingspagina’s, profielen en dashboards.

Vergelijker

Met deze maatwerk oplossing kan de bezoeker eenvoudig producten vergelijken met elkaar. Ook is dit verwerkt op de productdetail voor up- en cross-sell mogelijkheden.

Alumio

Alumio geeft je de mogelijkheid om systemen naadloos met elkaar te integreren. koppel met jouw ERP, PIM of CRM. Met behulp van Alumio kan je die connecties leggen.

Nieuws en blog

Tools voor de marketeers. Publiceren van nieuwsberichten en blog berichten voor het informeren en interactie met de bezoeker stimuleren.

FAQ Manager

Maak eenvoudig vragen met antwoorden aan en categoriseer deze in verschillende pagina's. Zo maak je een overzichtelijk hulpmiddel voor je bezoekers

Offerte systeem

Laat bezoekers hun producten in een lijst samenstellen en deze versturen. Zo kan je klanten specifiek bedienen met unieke prijzen en offertes. Gemakkelijk en snel binnen Shopware.

Channable

De alles-in-één tool voor het optimaliseren van datafeeds, productvermeldingen voor marktplaatsen

Mollie

Koppeling met betaaldienst Mollie. Als ‘Recommended by Shopware’ App zorgen wij ervoor dat deze integratie optimaal is ingesteld.

OnePage checkout

Vergemakkelijk het bestel proces voor de bezoeker. Toon alle benodigde informatie en formulieren in één overzichtelijk geheel. Verhoog conversie en maak de klant blij.

Leadinfo

Leadinfo is een krachtig hulpmiddel voor bedrijven die hun leadgeneratie activiteiten met hun website of webshop willen verbeteren.

shopware6-folders
Download de Shopware 6 brochure

Download de gratis Shopware 6 brochure. Mocht je na aanleiding van de brochure nog vragen hebben? Schroom dan niet op contact met ons op te nemen. Onze gecertificeerde Shopware specialisten staan jou graag te woord!

Download de brochure